Sivut

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Anjum Anand: Anjumin helpot intialaiset

Kyllä, keittokirja ja aivan loistava sellainen. Tosin olen vasta testannut kaksi ohjetta, mutta keittokirjojen suurkuluttajana olen huomannut kirjan jo huomattavaksi paremmaksi kuin yleensä.

Kirjan ohjeet ovat selkeitä, ne eivät sisällä intialaiselle keittiölle usein yleisiä "outoja" raaka-aineita, joita ei Suomesta varmaan oikein saa, ainakaan pienistä kaupungeista.

Anand on Intiassakin suosittu kokki ja tämän kirjan ohjeet ovat hyvin käyttökelpoisia. Uskaltauduin jopa kokeilemaan lammasta, mitä en ole syönyt aikoihin. Verrattuna muihin omistamiini intialaisiin keittokirjoihin, tässä kirjassa ohjeet on selitetty hyvin selkeästi ja ihmisläheisesti, jos sellaista määrettä voi keittokirjasta käyttää.

Kannattaa siis tutustua, jos intialainen ruoka vähänkään kiinnostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti