Minä olen...

Olen Anu, olen intohimoinen lukija. Olen aina ollut. Varhaisin kirjamuistoni on Tiitiäisen satupuu ja piikikäs siili. Olen kenties itsekin luonteeltani hieman samankaltainen, vaikka en ehkä niin piikikäs.

Luen kirjoja laidasta laitaan, mutta rakastan romanttisia kirjoja, rakastan toki muitakin, mutta hömpällä ja teiniromantiikalla on erityinen kolo syömmessäni. Se kolo ei helposti täyty ja siksi erehdyn ajoittain ahmimaan teoksia niin huimalla vauhdilla, että silmissä sumenee.

Olen saanut muutamia kirjoja ilmaiseksi näytekappaleina tai jonkilaisina lahjuksina. Nämä kerron aina selkeästi postauksen alussa.

En pelkää jättää huonoa kirjaa kesken, sillä maailmassa on lukemattomia kirjoja niin paljon, että oma elinaika ei riitä kaikkien helmien löytämiseen, joten miksi tuhlata aikaa teokseen, joka ei iske. 

Olen yrittänyt siirtää lukuinnostuksen neljään lapseeni, osin tässä onnistuen. Jotenkin he eivät ole ehkä kuitenkaan sukeltaneet vielä niin syvälle kuin itse joskus nuorempana sukelsin, mutta yritän yhä lisää.

Toinen intohimoni on käsityöt ja niistä löytyy oma blogi, jonka pyrin pitämään erillään tästä (http://operaatiolankakera.blogspot.com).