torstai 9. elokuuta 2012

Copycat-kirjankansikisa

Ammalla on copycat-kisa, johon osallistun. En nyt mikään superhyvä kuvankäsittelijä ole, mutta haluan kuitenkin osallistua. Mies ei suostunut poseeraamaan ilman paitaa, joten koira sai tyytyä malliksi.Kyseessä on meidän Olli collie.

10 kommenttia:

 1. Heräsi uteliaisuus: minkä kirjan copycat-versioon olisit tarvinnut paidatonta miestä? :)

  VastaaPoista
 2. No, siis sain hienon vision Stockan herkun kannesta, jossa olisi oma herkkuni eli siis mieheni, mutta hän ei kuulemma suostu kuvaan, vaikka eihän päätäkään olisi näkynyt.

  VastaaPoista
 3. Minuakin alkoi kiehtoa paidaton mies kannessa ;D Vaan suloinen on tämäkin kansi, tykkään!

  VastaaPoista
 4. Oho, tuossahan jo mainitsitkin paidattoman miehen tarpeen. Olisikin ollut mainio idea - harmi, etteivät miehet aina innostu näistä ;)

  VastaaPoista
 5. Stockan herkussa on kyllä aika herkku-kansi:P Tervehdys Ollille ja onnea kisaan:)

  T. Lukupedon Jenni http://lukupeto.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Oi, Lassie on osa mun lapsuutta... ihana, ihana ja kaunis koira! Lämpimiä ajatuksia tämän copycat-kannen suuntaan :-)!!

  VastaaPoista
 7. Kyseinen kirja on myös oma lempparini, jonka olen lukenut monta kertaa. Myös koiran hankinta liittyi tiiviisti tähän kirjaan ja onhan tuo collie aivan ihana koirarotu, ihan kuin kirjassa.

  VastaaPoista
 8. Voi, miten hellyttävä kuva ja ennen kaikkea malli. Luonnerooli selvästi:) Hieman kyllä se mies ilman paitaa jäi harmittamaan, mutta tämä kyllä korvaa sen ;) Ihanaa, kiitos osallistumisesta!

  VastaaPoista
 9. Lassie on lapsuus/nuoruussuosikkejani joten kuvasi mukana saapui minulle ihana nostalgia-annos. Todella kaunis collie teillä, tai siis komea. <3

  VastaaPoista
 10. Ihana koira sinulla. Mukana taisi olla jokin toinenkin koiramainen kansi.

  VastaaPoista