tiistai 7. toukokuuta 2013

Julkisuuden valokeilassa

Muutama viikko sitten minua lähestyttiin Porin kaupungin kirjaston taholta ja pyydettiin kuukauden nettivieraaksi. Olin hyvin otettu, sillä kyse on kirjoista ja minulle hyvin rakkaasta kirjastosta. Porin kirjasto on kaiken kehun arvoinen. Itse käyn suurimmaksi osaksi Pihlavan sivukirjastossa, mutta kerran kuukaudessa ainakin myös pääkirjastossa. Aina löytyy jotain uutta luettavaa.

No, minua siis lähestyttiin ja pyydettiin kertomaan kirjoista ja lukemisesta sekä bloggauksesta, aivan ihana aihe ja aina yhtä kiinnostava. Olin yllättänyt, että juuri minua pyydettiin, sillä blogini ei päätähuimaavia lukumääriä kerää.

Olen nyt viikon verran paistatellut kirjaston julkkisvieraana, nimmarikyselijöitä ei vielä ole jonoksi asti, mutta ehkä asia vielä muuttuu.

Tekstini on luettavissa täältä. Olen hienossa seurassa.

12 kommenttia:

 1. Tosi hieno juttu! Nautihan julkisuudesta! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjaston verkkovieras ei hämmästyksekseni saa lisähaastattelupyyntöjä joka taholta. Ilmaisia kirjapaketteja ei ole ilmestynyt. Olen siis jatkanut elämääni kuin kuka tahansa.

   Poista
 2. Loistavaa! Ihanaa, että kerrot tapahtumasta täälläkin! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkään mietin, että kerronko, mutta kuka se kissan hännän nostaisi ellei itse...

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Oli kyllä hauska kirjoittaakin ja pohtia tätä kaikkea eri näkökulmasta. Varmasti tein 5 eri versiota ennen kuin olin edes hienoisesti tyytyväinen.

   Poista
 4. Hieno homma! Eli blogit on huomattu myös kirjastoissa. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sehän tässä olikin kiinnostavaa, blogit näkyvät nyt myös kirjastoissa, mikä on erinomainen asia. Yhteen toiseen kirjastoon olen aina satunnaisesti kirjoittanut lyhyitä kirjasuosituksia, en tosin vähään aikaan ole saanut aikaiseksi.

   Poista
 5. Mahtavaa, onnea!

  Totta kai kissan täytyy nostaa häntänsä itse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin vähän aattelinkin, että itse se on nostettava, kun näitä haastattelupyyntöjä tässä viikon sisällä ei ole tulvinut, puhelinkin on ollut vaiti...

   Poista