keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Mira Lynn Kelly: Waking up married

Vapun kunniaksi olin taas muutaman päivän vatsataudissa, ihan aidossa sellaisessa kuumeineen kaikkineen. Sehän tarkoittaa voimien katoamista ja erittäin löysää oloa. Ei olotila, joka houkuttaa tekemään yhtään mitään. Sen verran kuitenkin kaipasin jotain viihdettä, että lukaisin tämän herttaisen hömpän pömpän Kindleltäni.

Kindlen kanssa on tullut ongelm. Lataan kirjoja laitteeseen viikoittain, välillä päivittäin, aloitan uuden, en saa vanhaa loppuun. Tosin osa kirjoista on melko surkeita ja tämän onneksi tajuaa alkusivuilta, mutta kuitenkin tuntuu, että haluaa antaa mahdollisuuden. Tämänkin latasin laitteeseen jo useampi kuukausi sitten.

Kyseessä on täysin romanttinen hömppä, joka selkeästi paransi mielen, sielun ja ruumiinkin, sillä luettuani tämän voin jo paljon paremmin. Tarinassa Megan ja Connor heräävät krapulaisina sängystä hotellista ja huomaavat menneensä naimisiin yön aikana. Megan ei muista yöstä mitään, mutta Connor muistaa. Connor haluaa vaimon, jonka kanssa tunteet eivät tule väliin. Megan haluaa lapsen ilman miestä. Connor on varma halustaan jatkaa avioliittoa, Megan ei niinkään. He sopivat kolmen kuukauden koeajasta, jona aikana Meganin tulee selvittää päänsä. Molemmilla on luurankoja kaapeissa entisistä suhteista. Nämä vaikuttavat heidän luottamuksenhaluunsa, rakkaudenkaipuunsa ja kykyyn rakastaa. ¨

Vaikka on päätetty, että rakkaus ei tule kuvioihin, no, tuleehan se. Tämä oli sitä, mitä kaipasin tähän velttoon, kurjaan hetkeen. Pieni loraus rakkautta ja hömppää teehen. Kyseinen kirja löytyy yhä ilmaiseksi ladattavissa Amazonista. Suosittelen tiettyyn olotilaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti