sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Arvonta

Oho, Lapin loman aikana meni 60 000 lukukertaa puhki, joten pätkäistään ilmoille arvonta.

Tämän merkkipaalun kunniaksi arvon osallistujien kesken (jälleen) neulomani tai virkkaamani sukat, huivin, pipon, lapaset tai muun ns. vähän pienemmän työn.

Voit valita jo valmiista töistä mallin tai esittää ihan oman toiveen langan värin, paksuuden, materiaalin suhteen. Töitäni voi vakoilla täältä.

Osallistua voit kommentoimalla postausta ja vakuuttamalla tällainen ei niin kesäihminen kesän ihanuudesta.

Arvonta jatkukoon viikon eli menee poikki sunnuntaina 5.7. Jokaisella on vain yksi arpa.

10 kommenttia:

 1. valitsisin noi härpäke sukat,saman värisenä jos voittaisin.
  uiminen järvessä on ihanaa.
  kikke at live.fi

  VastaaPoista
 2. Olen haaveillut kelta-harmaaraidallisista sukista... :)

  Kesällä vuorokaudessa tuntuu olevan enemmän tunteja. Ulos voi lähteä ilman pakkautumista vaatekerroksiin, joten lähteminen on nopeaa. Autoa ei tarvitse skrapata ja lämmittää. Tulee nähtyä ihmisiä enemmän. Järviuinnilla on ihana pulahtaa. :)

  leevilotta(at)luukku.com

  VastaaPoista
 3. Ihana arvonta. Olet kyllä taitava tekemään vaikka mitä. Jos onni osuu kohdalle, niin sukille on täällä kylmässä Pohjolassa eli Oulussa aina tarvetta. :) Ja onnittelut komeasta tasaluvusta.

  VastaaPoista
 4. Oi, voi mikä ihana arvonta :) Mä tarvitsisin lapaset ja jos niissä olisi sellainen luukku, että sormet saa esille, ne olisi ihan täydelliset. Muuten värillä ja mahd. kuvioilla ei ole väliä :)
  Kesällä on valoa ja kauniita kukkia, vihreää ja kesäsade on ihanan raikasta.
  maiqquu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 5. Selailin töitäsi ja tämä huivi näyttää ihanalta ja pehmeältä
  http://operaatiolankakera.blogspot.fi/2014/01/pilvia-pilvia-pilvia.html
  Tällainen jossain hempeässä pastellivärissä, vaaleanpunaisessa tai -sinisessä, olisi ihana :)
  Kesällä etenkin suomalaiset ovat usein ystävällisempiä ja paremmalla tuulella, ja monet tylsät pikkukaupungit heräävät kesäisin eloon näyttäen viehättävän puolensa.
  saya
  sayav(a)hotmail.fi

  VastaaPoista
 6. Voi vitsit! Pakko olla mukana, kun itse en osaa neuloa mitään ja silti olen villasukkien ja -lapasten suurkuluttaja (kesälläkin, kiitos huonohkon verenkierron).

  VastaaPoista
 7. Ihana arvonta! En ole kesäihminen, mutta valoisuus ja sateen raikastama ilma ovat minusta parasta kesässä. Jos satun voittamaan, haluaisin harmaat villasukat.

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 8. Oi, miten taitava neuloja olet! Ihastuin sukkiisi kovasti. Jos voittaisin, valitsisin jotkin pitsi/palmikkosukat harmaana. Mukavaa kesää!
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 9. Kesät talvet villasukissa viihtyvä osallistuu ehdottomasti mukaan arvontaan =). Toiveena olisi villasukat, jossa olisi sellaiset solmimis(rusetti)nauhat =D. Mukavaa kesän jatkoa!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Kesät talvet villasukissa viihtyvä osallistuu ehdottomasti mukaan arvontaan =). Toiveena olisi villasukat, jossa olisi sellaiset solmimis(rusetti)nauhat =D. Mukavaa kesän jatkoa!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista