sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Jamie McGuire: Beautiful Oblivion

Beautiful disaster ja Walking disaster olivat mielestäni aivan ihania. Olen tämänkin kirjan bongannut jo aikoja sitten Amazonista, mutta jotenkin en ollut tajunnut, että kirja olisi samaa sarjaa näiden kanssa. 

Cami työskentelee baarissa ja on hyvin itsenäinen. Trent Maddox on ollut rakastunut Camiin vuosia ja nyt päättää saada naisen itselleen. Cam on taas aikonaan päättänyt, että ei aio sekaantua Maddoxin veljeksiin ikinä. Kuinka käykään, Trent on ihana, komea, huomaavainen ja tietenkin kuumaverinen kuten Maddoxin veljekset aina. Cam seurustelee ja yrittää vastustella. 

Pidin kirjasta ja koin jälleen sen ahmimisrefleksin, joka on niin raastavan ihanaa. Onneksi oli viikonloppua, enpä ehkä muutoin olisi kirjaa aloittanutkaan. Kirjassa on sekä romantiikkaa että adrenaliinia, ei ehkä niin paljon kuin ensimmäisissä, mutta eri tavalla, vähän aikuisemmin.

Se, mikä hieman kirjassa ärsytti oli se, että kirjassa on samoja tapahtumia kuin kahdessa ekassa, sijoittuu siis samoihin aikoihin. Jotenkin sitä toivoisi jo, että kirja sijoittuisi jonnekin muualle. Lisäksi loppu oli melko mysteeri, vaikka olinkin lukenut molemmat aiemmat teokset. Jouduin hieman käyttämään Goodreadsin keskustelua, että loppujen lopuksi tajusin lopun merkityksen.

Olen kuitenkin valmis lukemaan lisää, jos sarjaan sellaista jossain vaiheessa tulee. Ihanan koukuttavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti