sunnuntai 31. elokuuta 2014

Elokuun romanttiset

Kirsty Moseley: Enjoying the chase

Kuten voi päätellä kirjan nimestä, tämä sisältää suurimmaksi osaksi kosiskelua. Nate on naistenmies ja peluri, kunnes hän tapaa Rosien, joka muuttaa kaiken. Rosiella on omat salaisuutensa, eikä taivu hurmurin peleihin. Valitettavan tylsähkö, mutta luettava kirja. Itse actionia tapahtuu kuitenkin liian myöhään, jotta tämä kohoaisi edes tässä kategoriassa mihinkään taivaisiin.


Tijan: A Whole new crowd

Tarynilla on ollut kova lapsuus. Hän on kasvanut eri sijaiskodeissa, kunnes yllättäen lähes 18 vuotiaana hänet adoptoidaan ns. hyvään perheeseen. Hän tapaa Trayn, joka on kuin toisesta maailmasta. Kummallakin on salaisuutensa. Voiko Taryn irrottautua menneisyydestä? Mitä onkaan kaiken takana?

Tijan kirjoittaa kovin elävästi. Tämä teos on jotain Fallen Crest Highn ja Carter Reedin väliltä, tällä sitä markkinoidaankin. Ihan hyvä teos, jonka luki todella ahmien, mutta jotenkin liian tuttu noista edellä mainituista.


Penelope Douglas: Rival

Tätä kirjaa olen odottanut. Bully on ollut yksi parhaimpia YA-kirjoja, joita olen lukenut ja tämä on tavallaan jatkoa sille, vaikka pääosissa ovatkin aivan eri henkilöt. Fallon ja Madoc ovat sisarpuolia tai oikeastaan voiko niin sanoa, jos ei ole yhteistä vanhempaa, siis uusioperhettä joka tapauksessa. Jotain tapahtui kaksi vuotta sitten ja Fallon lähti pois. Kumpikaan ei kuitenkaan ole unohtanut toistaan. Jatkuuko nokittelu vai pystyvätkö he antamaan toisilleen anteeksi.

Pidin ihan hirveästi kirjasta ja tämä oli jälleen sellainen päivässä luettu (lomalla). Enemmän kuin tätä odotan kuitenkin seuraavaa teosta, jossa pääosassa on Bullysta tutun Jaredin pikkuveli Jax. Tämä kirja on tosi kuuma, kuumempi kuin Bully ja erittäin hyvällä tavalla. 

1 kommentti:

  1. Hei, pitkästä aikaa :) piti vain tuosta Tijanista sen verran kommentoida että itse pidin siitä alkuperäisestä versiosta enemmän. Se oli aikoinaan Livejournalissa ilmaiseksi luettavissa, taisipa Tijan julkaistakkin sen tämän uuden version jälkeen yleisön pyynnöstä omana kirjanaan. Niin ja Carter Reed 2 on tulossa ensi viikolla :) ihanaa kun nämä indie kirjailijat ovat aika tuottelijoita :D

    VastaaPoista