tiistai 30. syyskuuta 2014

Syyskuun romanttiset

Cindy Miles: Stupid girl


Olivia saapuu collegeen unohtaakseen menneisyytensä, jossa on tapahtunut kauheita. Kuinka ollakaan hän kirjaimellisesti törmää ensimmäisenä päivänä Braxiin, kampuksen pahaan poikaan, jolla on maine naistenmiehenä. Antautuuko Olivia, voiko Braxiin luottaa...

Perushuttua, mutta ihan kivaa luettavaa. Olihan tämä jälleen ennalta-arvattava, mutta hyvä sellainen.


Joanna Mazurkiewicz: All about me

Jatkoa kirjalle All about you. Tällä kertaa Oliverin näkökulmasta. Edellinen kirjahan päättyi kutkuttavan katkerasti, kun Oliver särki Indian sydämen julmalla tavalla. Pian Oliver kuitenkin tajuaa rakastavansa Indiaa ja tämän olevan sen oikean hänelle. Voiko hän korjata tilanteen, kun India on jo toisen miehen kainalossa.

Ei niin hyvä kuin ensimmäinen osa, mutta ei kuitenkaan hullumpi jatko-osa. Käsittääkseni tästä ei tule enempää. Ainakin tämän kirjan loppu oli sellainen lopullinen loppu, mutta eihän sitä koskaan tiedä.


Ginger Scott: This is falling

Rowe on kokenut paljon. Hänen poikaystävänsä ja parhas ystävänsä kuolivat ammuskelussa. Hän pelkää lähes kaikkea, mutta kaikesta huolimatta on lähtenyt collegeen kauas kotoaan. Hän tapaa Naten, komean baseballin pelaajan, joka alkaa murtaa Rowen muurin kivi kerrallaan. Pystyykö Rowe unohtamaan menneisyyden haamut ja alkamaan elämään.

Vähän erilainen tarina, joka kyllä piti kiinnostuksen yllä. Samalta kirjailijalta näyttää olevan enemmänkin kirjoja, joissa toinen osapuoli ainakin on tavalla tai toisella sairas/vammautunut. Tässä tarinassa ei traagisen tapahtuman aiheuttamia traumoja mitenkään ylikäytetty, vaan mielestäni oikein hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti