sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Jools Sinclair: 44

Tämä olin nyt ensimmäinen Kindlessä luettu kirja. Latasin kirjan ilmaiseksi Amazonin sivuilta, kuten tein hyvin monelle muullekin kirjalle.

Tätä lukiessa huomasin ainakin sen, että kirjan ahmiminen sujuu Kindlellä ihan yhtä hyvin kuin perinteistä kirjaakin lukiessa. Hyvä kirja on hyvä luki sen paperilta tai jostain muualta.

Kirja kertoo Abbystä, joka on pudonnut jäihin ja on ollut kuolleena 44 minuuttia ennen kuin hänet on saatu jälleen henkiin. Tämä tiedetään alussa. Kaikki muu alkaa avautua kirjan kuluessa. Abby alkaa nähdä näkyjä sarjamurhaajasta, joka tappaa ihmisiä hänen kaupungissaan. Kuka onkaa murhaaja ja miksi Abby näkee näitä näkyjä...

Kirja oli yllättävä ja olen todella hyvilläni, että luin sen. Enpä tätäkään olisi varmaan ikinä lukenut ilman Kindleä. Lukukokemus oli käytännössäkin oikein hyvä. Kindleä on kiva lukea. On mukavaa, kun voi käyttää vain yhtä kättä toisen ollessa vaikka peiton alla lämpenemässä (meidän talo on niin kylmä). Silmät eivät väsyneet lainkaan, vaikka silmäni ovatkin helposti väsyvät. Kaikin puolin siis ihan hienoa.

Kirjan saa myös ihan normipainoksena Amazonista ainakin ja kakkososakin on jo ilmestynyt. Pitäisi varmaan kokeilla ostamista Kindlellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti