keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Jools Sinclair: 44 (book 2)

Jos et ole lukenut ensimmäistä 44 kirjaa, niin etene vain omalla vastuulla.

Toinen loppuun saatettu Kindle-kirja. Onhan se ihana. Lukeminen on jotenkin vähemmän rasittavaa silmille, eivätkä rivitkään hypi niin paljon kuin joskus normaalissa kirjassa. Tämän kirjan ihan oikein ostin, maksoin muutaman euron. Ostan kyllä seuraavankin osan, kunhan ilmestyy. Koukussa ollaan siis.

Tarinassa jatketaan, mihin ensimmäisessä osassa jäätiin eli nyt on vielä mahdollisuus lakata lukemasta, jos haluat lukea ensimmäisen osan sellaisena kuin se on paras eli tietämättä mitään. Abby näkee yhä aaveita, vaan ei enää Jesseä. Hän on töissä jokioppaana ja näkee joella aaveen, jolla tuntuu olevan jotain sanottavaa. Kirja keskittyykin tällä kertaa melko paljon tämän aaveen salaisuuden selvittämiseen. Nathaniel on jossain poissa, mutta kuitenkin läsnä, mikä tekee kirjan lukemisesta mielenkiintoisen. Melkein arvasin oikein...

Tämä on jotenkin mukava sarja. Paranormaalit ilmiöt jokapäiväisessä elämässä on hyvin kerrottu osana ulkopuoliseksi itsensä tuntevan nuoren elämää. Kirja ollee nuorille suunnattu, mutta se ei häiritse tässäkään kirjassa. Abbyn isosisko on myös suuressa roolissa ja tuo mukaan ns. aikuisuutta.

Malttanen odottaa seuraavaa osaa, onhan mulla Kindle täynnä kirjoja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti