sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Pauli Hirtolahti: Kakka-Ukko

Kirja täynnä sitä itseään. Muutaman viikon myöhästyin nyt trendikkäästä kakka-aiheesta, mutta ainahan kakka on ajankohtaista. Tällä osallistun sarjakuva -haasteeseen.

En oikein päässyt selville onko Kakka-Ukko itsekin kakkaa vai rakastaako hän vain kakkaa yli kaiken. Kaikkeen voi kuitenkin liittää kakan ja kakka on kaikkialla. Kakka-Ukko on hyväntahtoinen kakka-fani, joka ei vain voi ymmärtää, että muu maailma ei pidä kakkaa niin arvossa kuin hän. Kakkaa löytyy monesta paikasta aina lahjoista sohvan väliin. Kakkaaminen tapahtumana on pyhä ja kaunis tapahtuma, jota voi aina välillä myös juhlistaa.

Erittäin hyvä tyhjän pään sarjis, sopiva leppoisaan sunnuntaihin, kun odottaa marjapiirakkaa uunista, siitähän tulee kuitenkin pian vain kakkaa. 

Ne, jotka eivät innostu kakkahuumorista, eivät välttämättä innostu tästäkään, tosin pitää nähdä kakan yli tai sitten ei. Kakka on kakkaa.

Melkoinen kakkakirja siis. Lisää Kakka-Ukosta löytyy mm. täältä.

Edit. Rakas 7 vuotias lukuhirmuni riisti tämän kirjan käsistäni ja nyt hän ja 3 vuotias veljensä viettävät iloisia hetkiä lukien Kakka-Ukkoa. Onneksi he eivät ymmärrä tiettyjä kirjan viittauksia. Kakka yhdistää sukupolvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti