perjantai 12. heinäkuuta 2013

Jessica Clare: Playing games

Okei, olihan se pakko ostaa. Jatkoa tositv-sarjojen romanttisille juonituksille. Tällä kertaa ollaan Amazing race -tyyppisessä kilpailussa.

Tavallaan edellisen kirjan teemat toistuivat tässä, mutta jotenkin sillä ei ollut väliä. Katy lähtee kisaan vain, koska veljensä haluaa mukaan. Liam, rokkitähti, on taas mukana, koska hänen bändikaverinsa Tesla on halunnut mukaan. Katyn veli vaihtaa Katyn Teslaan ja näin Katystä tulee Liamin pari. Katy on aluksi ollut hyvin vastahakoinen Liamia kohtaan, mutta kas, mieli muuttuu. Brodie Katyn veli on oikea peluri ja huijaa Katya vai onko Katy hänen kanssaan kimpassa? Myös edellisen kirjan Abby ja Dean ovat kisassa mukana.

Tällä kertaa voin myöntää punastuneeni muutamissa seksikohtauksissa, mutta loppujen lopuksi seksi ei ole kuitenkaan pääroolissa, vaan sellainen fiilis, mikä kirjasta syntyy. Pidin tästä kuumuudesta, se sopii kesään erinomaisesti.

Ei tämä nyt ehkä niin hyvä ollut kuin Wicked games, mutta hyvin innokkaasti ahmin teoksen. Pelin käänteet olivat kieltämättä kiinnostavia.

Nyt lomps lomalle.

3 kommenttia:

  1. Ehkäpä minunkin on etsittävä näitä käsiini, vaikuttaa ihan liian kiinnostavalta. :)

    VastaaPoista
  2. Luin sitten tämänkin :) Piti nukkua päikkärit ennen ensi yön töitä mutta kävi vanhanaikaisesti :D

    VastaaPoista
  3. En tiedä mikä näissä oli, kun koukuttivat näin kovasti :)

    VastaaPoista