torstai 11. heinäkuuta 2013

Jessica Clare: Wicked games

Pohdin tätä lukiessani, kuuluuko tämä kirjoihin, jotka bloggaan, mutta päästyäni loppuun päätin kirjoittaa, koska jotain tässä kuitenkin oli, jotain omaa, vaikka kokonaisuudessaan olikin kenties ennalta arvattava.

Tämä on näitä Kindle -kirjoja, joita on kiva kesällä lukea. Sinänsä tuo Kindle on kyllä kätevä. Minulta löytyy Kindle Fire ja sitten Kindlen ihan lukuversio, lisäksi olen ladannut appsin Samsungin tabletille ja kannettavalle. Pystyn jatkamaan kirjaani miltä laitteelta vain aina oikeasta kohdasta. Äärettömän kätevää perheessä, jossa on tietokoneen käyttäjiä liiaksikin. Tämä ei ollut mitenkään maksettu mainos ja kaikki laitteetkin olen aivan itse hankkinut. Kirja itsessään oli jälleen ilmainen ja oikeastaan sattumalta aloin lukea tätä, sillä netittömässä tilassa oli ainut kyseiselle laitteelle ladattu juuri sillä hetkellä. 

Kirja kertoo Selviytyjät -tyylisestä ohjelmasta, johon Abby joutuu vastentahtoisesti. Hänelle luvataan kirjadiili ohjelman jälkeen. Kisassa kisaajat jaetaan pareihin (mies-nainen) ja Abby joutuu Deanin pariksi. Dean on yllättäen liian komea, lihaksikas mies, jota Abby inhoaa ensi hetkistä lähtien. Inho tuntuu olevan molemminpuolista. Vai onko???

Olen suuri Selviytyjät -fani, joten aihe sopi erinomaisesti. Saaren auringossa ja kisojen kiristyessä Dean ja Abby löytävät kuitenkin yhteisen sävelen vai onko kaikki kuitenkin vain peliä. Kirja piti otteessaan samalla tavoin kuin tv-sarjakin. Kukaa pelaa kenenkin kanssa? Loistavaa.

Kirjassa on toki kuumia tunteita ja hetkiä, mutta pornon puolelle ei kuitenkaan missään vaiheessa lipsahdeta. Ymmärrän täysin, että kirja ei ole kaikille ja sen anti tuleville sukupolville on mitätön, mutta jos pidät Selviytyjistä, niin voisin veikata, että pidät tästäkin. 

Kyseiseltä kirjailijalta on ilmestynyt myös Amazing Race -tyyppiseen ohjelmaan liittyvä kirja ja tässä nyt pohdin kovasti, josko jopa maksaisin siitä.

4 kommenttia:

 1. Piti klikkailla tuo omalle kindlelle odottamaan lukuvuoroa :)

  Asiasta kolmanteen, kerran sinullakin on kindle tabletilla niin, oletko onnistunut sillä järjestelmään kirja esim. luettuihin ja lukemattomiin. Nyt ne kaikki näkyvät yhdessä paikassa vaan ja kun niitä on toistasataa alkaa olla hieman vaikeuksia muistaa mitä olen jo lukenut. PC:llä aka kannettavalla olevalla kindlellä saan niitä kyllä järjesteltyä vaikka mihin suosikkeihin, luettuihin mutta tabletilla en ole tuossa onnistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tabletilla onnistunut. Itsellä on myös satoja kirjoja, kun niitä aina latailen montakin päivittäin. Koneella saa laitettua luettuihin ja vanhalla Kindlelläkin, mutta Androidilla en ole onnistunut.

   Poista
  2. Aika tyhmää jos ei saa, osa kirjoista vaihtaa välillä kansikuviakin, yritä siinä sitten muistaa mitä on luettu..

   BTW luinkin tämän jo eilen, ihan viihdyttävä tapaus :) voisin kans harkita pulittavani pari taalaa kirailijan muistakin teoksista.
   Niin ja jos teinihömppä kiinnostaa niin kannattaa seurata mm. Jillian Dodd:n teoksia, hänellä on aika usein sarjan ensimmäinen osa ilmaisena Stalk Me, itse olen ihan koukussa tuohon sarjaan ja odottelen elokuussa ilmestyvää neljättä osaa. Pari muuta kivaa teinihömppän uutta suosikkiani ovat Piper Shelly (Play With Me), Jenn Cooksey ja Tijan (Fallen Crest High)

   Poista
  3. Täytyy hakea nuo kirjat. Erinomainen tapa koukuttaa tuo ilmainen eka osa.

   Poista