lauantai 10. elokuuta 2013

Jessica Clare: Ice games

Jatkoa tosi-tv -kirjoille. Aivan älyttömän koukuttavaa. Tällä kertaa kyseessä on vielä Suomessa esittämätön Dancing on ice. Tosin luulen tämän olevan tulossa.

Zara on entinen lapsitähti ja olympialuistelija, joka mokasi aikoinaan. Ty on vapaaottelija, joka on myös mokannut. Nyt nämä kaksi laitetaan pariksi tosi-tv-ohjelmaan. Jäätanssin lomassa tunteet kuumenevat monella tapaa.

Ehkä nyt ei ollut kyseessä aivan niin hyvä teos kuin kaksi aiempaa, mutta yhtä koukuttava teos kuitenkin on. Tällä kertaa ei myöskään itse peli ole pääosassa niin paljon. Seksiä on tarjolla, mutta sekin on hieman vähemmän pinnalla kuin edellisissä. Ei kuitenkaan haittaa, sillä kirja on kuitenkin hyvä.

Tästä maksoin jopa muutaman euron. On jotenkin pelottavan helppoa ostaa Kindlelle kirjoja. Sitä vain haluaa jonkun ja sitten ostaa, ei tarvitse etsiä ja kaivella. Ehkä jotain siinä katoaa siitä ihanasta kirjan metsästyksestä.

Sarja on saamassa jatkoa jälleen, kyllähän näitä tosi-tv-sarjoja löytyy niin paljon, että niistä saa aikaiseksi pitkänkin kirjasarjan.

Jos pidit edellisistä sarjan kirjoista, pidät tästäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti