keskiviikko 14. elokuuta 2013

Nicola Cornick: Sydäntenmurskaaja

Susanna rakastui 17-vuotiaana, mutta avioliitto jäi lyhyeksi. Nyt hän saapuu Lontoon seurapiireihin toisella nimellä. Hänen tehtävänsä on erottaa epäsuotuisaksi ennustettu kihlajaispari toisistaan. Hän törmää ei-niin-entiseen mieheensä Devliniin, joka ei tiedä, miksi Susanna on hylännyt hänet 9 vuotta sitten. Heidän vetovoimansa toisiaan kohtaan ei anna kuitenkaan periksi.

Kyseessä on Cornickin sarja, vaikka kirjat ovatkin täysin itsenäisiä teoksia. Yhdistävänä tekijänä on kirjoissa ajalleen epänormaali ammatti tai elämä. Pidin kirjasta, kuten muistakin Cornickin kirjoista. Pidin tästä jopa niin paljon, että luin kirjan loppuun eilen yömyöhään, vaikka tänään oli ensimmäinen työpäivä loman jälkeen. Kyllä väsyttää.

Cornickin kirjoissa on myös seksiä, joka on sellaista keskirivoa. Se ei ole Cartlandmaista suuteloa ja hänen miehuutensa sykkimistä, mutta myöskään joillekin kirjoille tyypillistä rivoa, raakaa ja hyvin yksityiskohtaisesti kuvattua seksiä. Sanoisin, että seksi on kirjoitettu historiallisille romaaneille hyvin tyypillisellä tavalla. Sopivaa, jotta kirjaa jaksaa lukea eteenpäin.

Osallistun tällä aikamatka-haasteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti