perjantai 30. tammikuuta 2015

Tammikuun romanttiset

Tammikuu tuntuu olevan aikaa, jolloin sieluni huutaa eniten lukemista. Tähän koottuna Kindlellä lukemiani teoksia.

Aubrey Rose: Me Cinderella?

Brynn on köyhä matematiikan opiskelija, jolla ei ole ollut varaa tehdä, mitä itse haluaa. Sitten eräänä kylmänä päivänä hän ostaa miehelle, joka istuu yksin puistonpenkillä, kahvin. Käykin ilmi, että hänen hyväntekeväisyydensä kohde onkin kuuluisa matemaatikko, jolla on omat luurankossa kaapissa.

Kirjassa on matematiikkaa, romantiikkaa, tragediaa ja hyviä tekoja. Taisi olla jopa ilmainen, kun sen latasin. Mukava ajanviete, mutta ei oikein saanut minua innostumaan kuitenkaan pääparista.


Maggie Shayne: The Brands that came for Christmas

Maggie Shayne on ollut minulle tutumpi paranormaaleista teoksista, mutta päätinpä kokeilla toisenlaista romantiikkaa, kun ilmaiseksi sain. Tämä on oikea joulukirja täynnä joulunfiilistä, ainakin lopussa. Köyhä tyttö tulee raskaaksi miehelle, joka ei ollutkaan se, jonka antoi ymmärtää olevansa. Höttöinen jouluromantiikka ei kuitenkaan saanut minua vakuuttuneeksi, enkä ehkä aio lukea Brandin sisaruksista enempää.


Jessica Clare: Invitation to Eden

Uusi Games-romaani tai niin luulin. Kirjassa annetaan ymmärtää, että kyseessä olisi jatkoa rakastamalleni Games-sarjalle. Osittain ehkä onkin, mutta ei täydessä ymmärryksessä. Lisääksi kyseessä ei ole täysipituinen kirja, jonka tosin tajusin jo ostaessa, mutta joka kuitenkin petti minut jotenkin. 

Kyseessä on vähän kuin Unelmien poikamies unelmasaarella, vaikka tosiasiassa koko juttu järjestetty, jotta miljonääri saisi rakastamansa tyttöystävän takaisin. Hieman petetty olo jäi, mutta kyllähän tämän luki ja lukikin nopeasti. 


Alice Clayton: Wallbanger

Tämän olen nähnyt muutamalla seuraamallani Goodreadsin listalla pitkän aikaa. Olen "sivellyt" selkämystä Amazonissa jo useaan otteeseen kuitenkaan ostamatta, mutta nyt päätin, että on korkea aika lukea teos, josta niin moni tuntuu pitävän.

Caroline on juuri muuttanu uuteen kämppään, kun hän herää yöllä seinän jyminään. Naapurissa asuu mies, jonka luona käy mitä kummallisimpia naisia saamassa seksiä, joka kuuluu ja tuntuu seinänkin läpi. Naapuri paljastuu Simoniksi, joka on kuuluisa valokuvaaja. Kuinkas käykään alkavat intohimon tuulet puhaltaa naapureissa.

Pidin kyllä kirjasta, siinä oli noin 250 sivua esileikkiä ja 50 sivua seksiä. Tarina on ihan ok tällaiseksi kirjaksi, kirja on kirjoitettu ihan hyvin, mutta enpä tätä äänestäisi minkään listan kärkeen. Ei ole paras kirjapoikaystävä tai kuumimmat tilanteet. Mutta saihan tällä yöunensa menetettyä kuitenkin ;)


Jessica Sorensen: Unbeautiful

Sorensen tuntuu olevan melkoisen suosittu Amazonissa. Oletin lukeneeni häneltä muutakin, mutta olen varmaankin vain selaillut hänen teoksiaan niin monta kertaa. Salaisuuksia on tässäkin kirjassa enemmän kuin tarpeeksi eivätkä salaisuudet ole kivoja, vaan mustia kuin mitkä. Emery on täydellinen tyttö, kaunis, cheerleader ja hänellä on salaisuuksia. Ryler on ajautunut elämässään väärään suuntaan, mutta saa yllättävän tarjouksen aloittaa alusta. Näillä kahdella on enemmän yhteistä kuin he uskovatkaan.

Itse asiassa olin hieman hämmentynyt luettuani tämän kirjan. En oikein tiedä haluanko lukea jatkoa, mutta toisaalta tuntuu siltä, että en taida pystyä olemaan lukematta. Kirja oli aivan liian lyhyt ja siinä pääsi vasta ihan vähän pinnan alle. Enemmän teos oli asetelmien kuvausta, josta seuraavissa teoksissa varmaankin päästään syvemmälle. Jotenkin ärsyttää tämänkaltaiset sarjat ja niitähän löytyy.


Brenna Aubrey: At any price

Siinä meni taas yöunet. Jollain kummalla tavalla äärettömän koukuttava kirja, vaikka onkin aika täynnä kliseitä. Mia pistää neitsyytensä huutokaupattavaksi nettiin. Korkeimman tarjouksen tekee Adam pelimoguli. Mutta mitä Adam haluaakaan ja onko Mia valmis antamaan sen. Taas kerran löytyy salaisuuksia, menneisyyden tuomaa tuskaa, joka vaikuttaa tekoihin nykyhetkessä. Mutta samalla löytyy jotain, mikä on itselleni tärkeää eli pelimaailma. Peli, jonka Adam on suunnitellut ja Mia pelaa on hyvin samankaltainen kuin rakastamani WoW (World of Warcraft). Ymmärrän täysin pelimaailman luomat ihmissuhteet. Okei tämä oli sivujuonne, mutta tärkeä sellainen.

Valitettavasti tämäkin on ensimmäinen osa sarjaa. Tosin kirja loppui niin onnellisesti, että en taida haluta pilata tunnelmaa. Sen verran kävin kurkkaamassa tulevien kirjojen sisältöä, että en ihan tiedä. Näkee tämänkin sitten jossain vaiheessa. Tämä eka osa oli ilmainen, joten voin suositella lämpimästi, en tosin tiedä, onko yhä edelleen.


Morgana Phoenix: Forever his baby

Nyt on kyseessä yksittäinen kirja tai niin ainakin kuvittelin, luettuani löysin Goodreadsista tähän jatkon 1,5. Kirja ei tosin ole valmis, eikä siitä ole edes synopsista esillä. Olettaisin sen olevan Colen tarina tms. Lily huomaa olevansa raskaana parhaalle kaverilleen Colelle. Cole ja Lily ovat vain harrastaneet seksiä kerran päästäkseen eroon neitsyydeistään. Lily kertoo asiasta Colen veljelle Sloanille, sillä Cole on jo lähtenyt muualla opiskelemaan. Sloan on se, jota Lily on aina rakastanut. SLoan taas haluaa suojella veljeään kaikelta pahalta.

Tässä olisi ollut aineksi peruskliseiden ansiosta vaikka mihin, mutta hyvän alun jälkeen kaikki vähän kuin lässähti. Kirja on kuitenkin saatettu loppuun ja hyvä niin. Lukemiseni on kiivasta, sillä olen ihan sairaan stressaantunut ja ajatukset pitää saada muualle ja siihen sopii parhaiten turhanpäiväinen, kiihkoa, rakkautta ja ehkä jotain muutakin sisältävä kirja, kuten tämä.


Jessica Sorensen: Unraveling you

Sorensen on kirjoittanut monia sarjoja ja tämä yksi jälleen ensimmäisistä kirjoista. Ymmärrän hyvin, että hän on suhteellisen suosittu, sillä hän osaa kirjoittaa kirjoja, joissa on tietty jännite ja jää halu tietää lisää. Ymmärrän, mutta en taida itse kuitenkaan innostua, tälläkään kertaa.

Lyric on erään toisen kirjasarjan päähenkilöiden lapsi. Hän on eläväinen, innokas, iloinen ja elänyt hyvän, turvallisen elämän. Hänen naapuriinsa muuttaa Ayden, joka on täysin vastakohtainen. Poika, jonka elämässä on ollut hirveitä tapahtumia ja hän on kaikkea muuta kuin iloinen ja eläväinen. Nämä kaksi kohtaavat ja niin mitähän siitä seuraa. Sitä ei tässä kirjassa kovin pitkälle päästy. Täytyy myöntää, että nyt oli kyseessä kirjan päähenkilö, joka oli niiin ärsyttävä ja tässä puhun Lyricista.

En innostunut jatkamaan sarjaa, ainakaan heti ja epäilen, että jatkanko myöhemminkään.


Colleen Masters: Stepbrother untouchable

Olen ehkä ollut pervo koko elämäni, mutta muistan teininä fantasioineeni isän ja äidin erolla ja sillä kuinka koulun kovimmasta pojasta tulisi veljeni. Siis uusioperheen veli. Nyt olen bongannut näitä teoksia Amazonista ja jotenkin on vain pakko ostaa ja lukea.

Luin Mastersin aiemman velipuoli-kirjan jokin aika sitten ja pidin, olihan tämäkin pakko sitten ostaa. Tarina toistaa itseään eli kahden eronneen vanhemman avioliitto laittaa näiden lapset vaikeaan asemaan, sillä he ovatkin yllättäen sisarpuolia eivätkä kuitenkaan voi kieltää intohimoa. Sitähän tämä oli tulvillaan kiellettyä intohimoa ja kiellettyjä tunteita.

En lupaa olla lukematta näitä enää, päinvastoin luen varmasti, jos eteen sattuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti