torstai 12. tammikuuta 2012

Mä ja mun Kindle

Tänään se tuli, mun uusi Kindle. Maanantai-iltana tein heräteostoksen ja tilasin Amazonista Kindlen. Tänään tuo ihana laite tuotiin kotiin. Nopea toimitus siis.

Illan olen nyt käyttänyt kirjojen latailuun ja mukavasti niitä alkaakin jo olla. Scifi-haasteeseenkin on löytynyt muutama ihan kiva vaihtoehto, ihan ilmaiseksi.

Lukenut en vielä ole pahemmin ehtinyt, mutta varmasti tässä tulee myös Kindle-kirjojen arvosteluja.

Ihana uusi lelu.

5 kommenttia:

 1. Oi, mahtavaa! Kerro lisää, mäkin olen lukulaitekuumessa! Millainen laite se on? Mitä maksoi? Kerro, kerro, kerro! :D

  VastaaPoista
 2. Maksoi "vain" 130 euroa kotiin tuotua.
  http://www.amazon.com/dp/B0051QVF7A/?tag=gocous-20&hvadid=8783148197&ref=pd_sl_oct4e4fdq_e

  Nyt löysin ihania vanhoja suomikirjoja ilmaiseksi myös tuonne. Uuno Kailasta jopa... Topeliuksen satuja ja kaikkea muuta, mitä harvemmin tulee kirjastosta lainattua.

  Kerron lisää, jahka ehdin latauksiltani oikeasti lukeakin ;)

  VastaaPoista
 3. Täällä myös odotellaan mielenkiinnolla käyttökokemuksia :)

  VastaaPoista
 4. Minulla on sama Kindle-versio :) Puoli vuotta olen käytellyt ja olen ollut tyytyväinen. Minulla on myös kohta 2 vuotta ollut käytössä Sonyn eReader, josta siitäkin tykkään, vaikka onkin ns. karvahattumalli näihin uudempiin verrattuna. Melkein puolet kirjoista tulee jo luettua sähköisinä versioina.

  Oletko hankkinut Kindlellesi suojuksen vai meinaatko tehdä itse?

  VastaaPoista
 5. En ole hankkinut suojusta, mutta ajattelin kutaista itse ja huovuttaa jonkinlaisen. Olivat tuolla Amazonissa aivan hävyttömän hintaisia nuo suojukset.

  Kiva kuulla, että olet tykännyt laitteesta. Eilisen iltalukemisen perusteella ihan oiva peli. Testailen viikonloppuna urakalla ja kerron sitten syvääluotaavan mielipiteeni.

  VastaaPoista