keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Rachel Vincent: Syytetty

Kissojen kesken -sarjan kolmannessa osassa Faythe on syytettynä edellisessä kirjassa tekemistään pahoista teoista. Kirja seuraa alfojen hallitsemaa oikeudenkäyntiä syrjäisessä mökkikylässä, jossa alkaa tapahtua outoja.

Kirja sijoittuu muutaman päivän ajanjaksolle. Takakansien perusteella en varmaankaan olisi tarttunut näistä yhteenkään kirjaan, enkä tarttunutkaan pitkään aikaan. Takakansi ei tässäkään tapauksessa anna oikeutta sisällölle. Vähän niinkuin elokuvien trailerit, joissakin niissä on elokuvan kaikki parhaat pätkät ja loput elokuvasta on pelkkää kuraa, mutta välillä traileri ei tosiaankaan tee oikeutta elokuvalle.

Tosiaan tässä kirjassa on keskiössä alfojen valtataistelu, johon nyt on sekoitettu Faythen teot ja Marcin syntyperä. Siinä sivussa tapetaan taas muutama kulkukissa, tavataan ihmiskarhu ja luodaan uusia suhteita sekä löydetään uusi naaraskissakin. Paljon kaikkea ehtii tapahtua muutaman päivän tarinassa.

Loppuosan taistelukohtaukset olivat tässä jopa minulle poikkeuksellisen raakoja, mutta kuten olen aiemminkin jo todennut näiden kirjojen kohdalla, ne ovat jotenkin vain kiinnostavaa vaihtelua. Romantiikkaa toivoisin vähän enemmän, mutta tiedän toki, että kaikkea ei voi saada.

Seuraava osa jo odottaa tuossa vieressä, tosin houkuttelee myös Yön talon seuraava osuus, jonka hain tänään kirjastossa. Saas nähdä, mitä lukeman pitää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti