sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Becca Fitzpatrick: Langennut enkeli

Pakkohan tämä oli viimein lukea, kun vanhempi tyttäreni on hehkuttanut ja useassa blogissa arvosteltu. Kirjastossa sattui vielä olemaan kaksi ensimmäistä osaa hyllyssä, joten kaikki tähdet olivat kohdallaan.

Kuten nimestäkin voi päätellä, kirja kertoo langenneesta enkelistä. Tosin tämä selviää vasta kirjan puolivälin jälkeen, mutta nimen perusteella asian on voinut päätellä jo aiemmin. Patch on langennut enkeli, Nora ihminen. Patch tulee Noran elämään yllättäen ja asiat johtavat toiseen ja he rakastuvat.

Koin suurta yhtäläisyyttä Houkutukseen. Tarinan juonesta siis, tosin vastaavia juonia taitaa olla maailma pullollaan, mutta yhtäläisyyttä ei voinut olla huomaamatta ihan biologian partnereista lähtien. Sinänsä se ei haitannut lainkaan, kunhan vain tuli jossain vaiheessa mieleeni.

Onhan tämä kirja ihan koukuttava ja toinen osa on jo luvun alla, mutta ei tämä nyt mitään suurta ihmeellisyyttä tuonut tullessaan, mutta onko tarpeenkaan. Kirja on hyvä, kun sen lukee mielellään, jopa ahmien. On ihan sama, mitä siitä muutoin voi sanoa.

Seuraavaa tosiaan pukkaa ja onnksi meiltä löytyy kolmaskin osa, tosin englanniksi tyttären hyllystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti