keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Jools Sinclair: 44 (book seven)

Olen niin koukussa  44-sarjaan, vaikka eihän tämä mikään klassikko ole. Jotenkin vain Abby ja hänen kuolleet ystävänsä saavat minut palaamaan luokseen kerta toisensa jälkeen. Edellinen kirja päättyi Abbyn näkyyn Nathaniel ja Ben Mortimerin lapsuudesta sekä Nathanielin paluun ennustuksesta. Niinhän tässä kirjassa käy. Nathaniel on takaisin vainoamassa Abbya. Uusina hahmoina saapuvat Bendiin myös Abbyn ja Jessien lapsuuden ystävä Derek sekä aavekoira.

Derek on pulassa ja osa ongelmista on toispuoleisesta. Abby yrittää pelastaa Derekin ja samalla selvittää, mitä Nathaniel oikeastaan aikoo. Sinänsä täytyy nyt myöntää, että kirjassa ei juurikaan tapahdu paljoakaan, eikä oikein noissa edellisissäkään, mutta jostain syystä en vain voi lopettaa lukemista. Joskus ei vain itse tajua.

Sinclair kirjoittaa jo kahdeksatta osaa, joka ilmestynee kesällä. Hyvin nämä kuitenkin tuntuvat saavan lukijoita, eivät ehkä niin paljon kuin nuo suosituimmat, mutta ihan kivasti. Goodreadsissa ensimmäisellä osalla on yli 1500 lukijaa.

Jos omistat Kindlen, niin ensimmäisen sai ainakin aikoinaan ladattua ihan ilmaiseksi ja saahan Kindle-sovelluksen myös tietokoneelle ja muillekin päätelaitteille. Voin ihan suositella sekä Kindleä, että kirjaa. Kindle Fireni on ehkä enemmän nykyään lasten pelikäytössä kuin lukukäytössä, mutta muutamia kirjoja olen saanut loppuunkin. Ladattuja on varmaan sata, joista osa on tietokirjoja, myös ilmaisia lasten kirjoja olen bongannut sekä sarjakuvia.

Tänään posti toi pari ihan uutta kirjaa, kun vain ehtisi lukea.

1 kommentti:

  1. Hei!
    Blogissani on sulle haaste:
    http://marinkirjablogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista