torstai 9. tammikuuta 2014

Jamie McGuire: Walking disaster

Pidin niin paljon McGuiren kirjasta Beautiful disaster ja tämä on tarina kerrottuna kirjan miespuolisen päähenkilön silmin. Pidin tästä myös ja aika paljonkin, vaikka tavallaan juoni oli jo tuttu. Kuitenkin näkökulma oli täysin eri. 

Travis "Mad Dog" Maddox on kova jätkä, jolla on ollut ikävä äitisuhde tai oikeastaan äiti kuoli ennen kuin suhdetta syntyi, mutta Travis on päättänyt olla rakastamatta ketään, kunnes hän törmää Abbyyn. Hän yrittää taistella vastaan, mutta Abby vie hänen sydämensä. Kaikki ei kuitenkaan käy kuten elokuvissa on matkassa on vielä monta mutkaa ennen kuin hän saa Abbyn omakseen. Sen verran voi paljastaa, sillä eihän lukemisessa olisi muuten mieltä. Onnellinen loppu on oltava tämänkaltaisissa kirjoissa.

Olen hangannut hieman vastaan mieliteolleni hankkia McGuiren loputkin teokset Kindleeni luettavaksi. Hinta ei ole se juttu, mutta ehkä hangoittelen vielä hetken vastaan, sillä kannoin eilen kassillisen Jo Nesbon kirjoja. Päätin lukea kaikki Harry Holet eli hieman eri genreä kuin tämän teoksen nuori aikuinen romantiikka.

Suosittelen kuitenkin tätä, mutta etenkin tuota Beautiful Disasteria, jos kaipaa sellaista huokailua herättävää teosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti