tiistai 21. tammikuuta 2014

Jennifer L. Armentrout: Onyx

Koukussa, kyllä. Hyvin tiukasti vieläpä. En vähään aikaan lukenutkaan näitä paranormaaleja teinikirjoja, tuli jotenkin yliannostus, mutta nyt olen taas niin koukussa. Onyx jatkaa siitä, mihin Obsidian päättyi, joten jos haluat säilyttää jännityksen, älä lue enempää.

Daemon paransi Katyn ensimmäisen kirjan lopussa ja nyt Katy saa tuntea parantamisen sivuoireet. Hän huomaa omaavansa taitoja, joita luxenit osaavat. Hänen on/off -ajatuksensa Daemonista sekoittavat pään ja niinpä, kun kaupunkiin tulee uusi poika Blake, ei Katy pysy poissa. Pian kuitenkin Katylle selviää, että Blake ei ole kuitenkaan vain normaali poika. Daemon pyrkii osoittamaan Katylle kiintymystään, mutta voiko Katy luottaa. DOD on myös tiukasti paikalla eli tämähän on valtion muukalaisiin keskittyvä organisaatio. Kuka onkaan suurin vihollinen?

Ihanaa tässä kirjassa kaiken muun lisäksi oli se, että Katy kirjabloggaus nousee isompaan rooliin. Hänen rakkautensa kirjoihin korostuu. Sitä tuntee melkein kuin olisi itse kirjassa, vain muutaman kymmenen vuotta nuorempana.

Selkä vain paranee, kun lukee näin ihanaa angstailua. Alienienit saavat vapaasti vielä minut mukanaan, jos ovat näin ihania. Tämä kirja on oikeasti sellainen "page turner", vaikka Kindlellä luinkin. Jokainen luku päättyy niin ärsyttävästi, että huomaa sanoneensa itselleen "vain yksi luku" jo monta kertaa ja sitten onkin jo liian myöhäistä. 

Latasin jo seuraavan osan. Huomaan maksavani mielellään hyvistä kirjoista, mutta niiden löytäminen ei aina ole helppoa. Goodreads on kyllä hyvä paikka toisaalta, vaikka ajaakin lukemattomiin kirjahankintoihin. Suosittelen sekä Goodreadsia että tätä kirjaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti