perjantai 17. tammikuuta 2014

Tammikuun romanttiset

Ajattelin postata näitä Kindle-kirjojani osan tällä tavoin kerran kuussa. Tähän kokoan niitä, jotka eivät ole ehkä olleet oman postinsa arvoisia tai joista ei juurikaan olen paljon sanottavaa.

Bella Andre: One perfect night

Tyttö ja poika kohtaavat laskettelurinteessä. Kohtaaminen on lyhyt, mutta vaikuttava. Kumpikin alkaa etsiä toista. Poika pyytää yhden yön, jonka aikana hän voisi kertoa kuinka paljon hän rakastaa. Tyttö on kokenut kurjia, eikä luota miehiin. Riittääkö yksi täydellinen yö? Tällainen tusinaromaani, mutta tulipa luettua. Viihdytti hetken, mutta ei juurikaan jättänyt suurta muistijälkeä. Tämä oli ilmainen Kindle-kirja.


J. Lynn: Wait for you

Avery on kokenut hyväksikäyttöä bileissä 14 vuotiaana. Hän on ahdistunut ja muuttanut kauas kotoa collegeen. Ensimmäisenä päivänään hän kirjaimellisesti törmää Camiin, komeaan nuoreen mieheen, jolla on oma salaisuutensa suojeltavanaan. Cam hullaantuu Averysta, joka ei kuitenkaan lämpeä Camin deittipyyntöihin. Hän ei uskalla. Uskaltaako Avery ikinä luottaa mieheen, rakastaa, harrastaa seksiä...

Tämä teos itse asiassa imaisi mukanaan ja oli ihan hyvä. Eihän tämäkään nyt mikään suuri kirjallinen merkkiteos ollut, mutta tarina oli mukava ja siinä oli elämänmakua. Teoksesta on tehty myös versio Camin näkökulmasta, mutta tällä kertaa taidan skipata sen, sillä ei tämä nyt niin innostava ollut. Suosittelen kuitenkin katerorian young adult contemporary romance ystäville. Tästä teoksesta maksoin huimat 0,99 euroa Amazonissa. Hintansa väärti ilman muuta.


Laura Kaye: Hearts in Darkness

Nainen ja mies, hissi, sähkökatko, pimeys. Näistä aineksista koostuu tämä kirja, jossa ns. paha poika tapaa kiltin tytön yllättävässä tilanteessa. Poika ei ole niin paha kuin ulkonäkö antaisi uskoa, tyttö ei taas ole niin kiltti kuin hänen ulkomuotonsa näyttää. On kuitenkin pilkkopimeää ja nainen ja mies tutustuvat vain keskustellen. Näin syntyy kiintymys, himo ja tietynlainen yhteys.

Tästä kirjasta ei oikeastaan ole paljon sanottavaa. Kolmannes siitä on aika lailla tiiviisti esileikkiä ja kiihkeää tunnelmaa. En vain lämmennyt millään tavoin ;).


Tammara Webber: Easy


Tämän kirjan hankkimista pohdin tovin, sillä hinta oli kuitenkin 13 euroa, mutta koska kirja oli Goodreadsissa monen listan kärjessä, pakkohan se oli ostaa ja lukea. Ihan ok tämä oli, mutta täytyy myöntää, että petyin kuitenkin. Monta muuta edullisempaa luettuani, en ihan päässyt sisälle teokseen. Hahmot olivat sekavia ja ohuita.

Jaqueline on tullut collegeen poikaystävänsä perässä, mutta poikystävä jättää hänet. Eräänä yönä hän joutuu lähes raiskatuksia, jollei paikalle olisi ilmaantunut salaperäinen Lucas, joka pelastaa hänet. Pikku hiljaa Lucas täytyy hänen ajatuksensa, mutta on myös toinen Landon, joka saa Jaquelinen sydämen sykkimään.

Kirja on enemmänkin tarina selviytymisestä, siitä kuinka nainen oppii puolustamaan itseään, mutta onhan siinä romantiikkaakin. Olisin niin halunnut suinpäin hullaantua, mutta en. Luin toki kirjan ahmien illassa, mutta ei se auta. Päälimmäinen tunne on hienoinen pettymys.


Kirsty Moseley: Always you

Nyt pitää sanoa, että jopa tuo pari euroa oli liikaa. The boy who sneaks my room oli ihan hyvä, mutta tämä. Niin kaukana todellisuudesta ja melkoisen kliseinen. Jälleen lapsuuden ystävät rakastuvat, mutta sen jälkeen mennään metsään, kun mennään naimisiin Vegasissa alaikäisenä ja muutetaan pois kotoa. Joitain hyviä juttuja tässäkin oli, mutta kokonaisuus oli kyllä melko typerryttävä. Lähinnä siksi, että kaikki kirjassa oli epäuskottavaa ja todella ärsyttävää. Baby -sanan käyttö oli tässä ylitsepursuvaa. En voi suositella.


Colleen Hoover: Finding Cinderella

Tämä oli ns. novella eli noin 100 sivuinen tarina. Kyseessä on sivujuonne kirjaan Hopeless. Hopeless on luvun alla. Tämä oli kuitenkin aivan itsenäinen teos. Tyttö ja poika tapaavat pimeässä siivouskomerossa pari kertaa. He viettävät herkkiä hetkiä ja avautuvat tavalla, jota kumpikaan ei ole tehnyt aiemmin. Eivätkä siis näe toisiaan vain kuulevat ja tuntevat. Sitten he eivät enää tapaa. Vuotta myöhemmin he tapaavat tietämättä olevansa juuri nämä kaksi, rakastuvat. Tulee mutkia matkaan ja ah... Onnellinen loppu.

Tämä oli nopeasti luettu, eikä mitenkään kummallinen. Ehkä saisi enemmän irti, jos Hopeless olisi jo luettu tai sitten ei.

4 kommenttia:

 1. Tuo Hooverin ja Kayen kirjat olenkin lukenut, ihan ok molemmat. Tuota J Lynn;n kirjaa olen joskus katsellut, kun hänen toisella nimellä kirjoittamansa kirjan (kirjoja) olenkin lukenut. Ne ovat enemmänkin paranormaalia romantiikkaa nuorille, suosittelen, hintakaan ei päätä huimaa (Jennifer L. Armentrout, Lux series).

  Piti myös vinkata että ihan ok teinihömppää näytti olevan ilmaisena amazonissa eli Elizabet Reyes:n Moreno Brothers-sarjan eka osa Forever Mine, tätä sarjaa olen ihan ostanutkin lisää ja samoinkirjailijan toista sarjaakin.

  Ilmaisena näytti olevan myös Shelly Cranen Significance (sarjan ensimmäinen osa), ihan kivaa fantasia romantiikka hömppää.
  Töissä on aikaa selailla mm. noita amazonin freebieitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, Forever Mine latautuikin jo päivällä työpäivän täytteenä, mutta tuo Crane olikin uusi tuttavuus. Laitoin senkin lataukseen. Töissä tosiaan on aikaa selailla myös näitä freebieitä :)

   Tänään latautui varmaan 10 kirjaa. Saas nähdä saanko kaikki joskus luettua.

   Poista
  2. Minäki latailin parisen kirjaa ja sampleja :) Harmi vain kun en ole vielä malttanut investoida tuohon tablettiin 3G-netti korttia, niin pitää odottaa siihen saakka että pääsee kotiin niin latautuivat kindleen. Pääasias kun sitä kuitenkin kotona käytän ja siellä on langaton netti. Tosin joskus kun on ollut "pakko" päästä jokin heti siihen latamaan olen kännyn kortin laittanut siihen hetkeksi.
   Kindlessä tosian ei ole kuin yksi huono puoli ja se on ettei noita kirjoja saa mitenkään järjesteltyä järkevästi esim. luettuihin ja lukemattomiin. Toinen on kun niitä kirjoja alkaa olemaan 300 niin ei enään kannen perusteella muista mistä mikin kertoo (pahimmas tapauksessa kansienkin kuvat vaihtuu välillä..)

   Niin piti vielä vinkata Jenn Cooksey, itse olen pitänyt hänen teinihömpästään, paljon viittauksia 80-luvun teinileffoihin.

   Poista
  3. Mulla ei ole Kindle kuin kotona, mutta olen ladannut lukuohjelman kännykkään usealle koneelle, varmaan yhteensä 5 laitteessa on Kindle-ohjelma. Toimii tosi hyvin tuo viimeisin paikka, paitsi tietty offline lukiessa.

   Latasin eilen Fireeni Appsin, jolla saa järjestettyä kirjoja hyllyihin. 600 kirjan järjestelyssä menee tovi.

   Cookseyn Shark Bait löytyykin Kindleltä, täytyy ottaa luvun alle, sekin. Olen se ladannut aikoja sitten, on ollut varmaan ilmainen. 80-luvun teinileffat on ihan mun suosikkeja, joten KIITOS vinkistä :)

   Poista