lauantai 11. tammikuuta 2014

Penelope Douglas: Bully

Anteeksi vain, mutta olen nyt löytänyt uudelleen tämän genren ja se yksinkertaisesti imaisee mukaansa. Jälleen löytö Goodreadsin listoilta. Amazonista tämä latautui Kindlelleni muutamassa sekuntissa hintaan 0,99 euroa. Huippulöytö jälleen sanoisin.

Tate ja  Jared olivat parhaita ystäviä, kunnes jotain tapahtui ja Jaredista tuli Taten kiusaaja. Tate lähtee vuodeksi vaihtoon ja palaa takaisin toisena ihmisenä. Ihmisenä, joka ei enää vain ota vastaan kiusaamista, vaan iskee takaisin. Miksi Jared muuttui? Voiko ihminen, joka on rakastanut pian vain vihata? Niin ihanan tuskallinen kirja, jossa vain odotti, mitä sivun takana luuraa.

Mietin ensin, että josko olisin lykännyt tämän vain kimppapostaukseen, jota olen valmistellut, mutta tässä teoksessa on kuitenkin jotain. Se sai minut (vanhan ämmän) huokailemaan näiden 18 vuotiaiden ongelmien kanssa ja tuntemaan tuota nuoruuden ehdottomuutta sekä rakkaudessa että vihassa. Tähän kirjaan niin kuin rakastuin jälleen. Olen selkeästi flow tilassa näiden kirjojen kanssa ja se tuntuu niin loistavalta, että eihän sitä voi lopettaa ennen kuin kyllästyy täysin.

Tällä hetkellä taitaa olla trendinä kirjoittaa tarinoista kaksi puolta tai jopa useampi, sillä tästäkin teoksesta on tehty myös Jaredin versio. Vielä harkitsen sen lataamista. Tänään Kindlelleni latautui kuitenkin jo useita uusia kirjoja.

Suosittelen tätä kirjaa kaikille teinihömpän ystäville. Aivan ihanaa ajankulua. Jotenkin nuo pahat pojat saavat sydämen hakkaamaan ihan samalla tavoin kuin silloin nuorena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti