tiistai 18. helmikuuta 2014

Helmikuun romanttiset

Osa näistä menee vielä tammikuun puolelle, mutta menkööt tuolla otsikolla. Alla siis teoksia, joista en viitsinyt tehdä omaa postausta, mutta jotka kuitenkin ansaitsevat maininnan. Laitanpa tämän nyt jo esille, vaikka helmikuuta on jäljellä. Kuten näistä voi päätellä, on lukuintoni huipussaan, liian huipussa. Liian vähät yöunet alkavat jo vaivata ja olen vähän pihalla tästä maailmasta, mutta olen sentään jossain välissä kisojakin seurannut. Onneksi olen nopea lukija ja englanninkielisen tekstin lukeminen alkaa olla jo yhtä sujuvaa kuin suomenkielisen, enää harvoin käytän Kindleni sanakirjaominaisuutta.

J. Lynn: Frigid

Suurin odotuksin lähdin lukemaan tätä teosta, mutta odotukset eivät täysin täyttyneet, vaikka ihan ahmimalla menikin. Kyler ja Sydney ovat olleet ystäviä lapsesta alkaen. Nyt parikymppisinä Kyler on komea naisten rakastama mies ja Sydney nipottava neitonen, jolla on ollut vain yksi mieskokemus. Kumpikin kuitenkin rakastaa toistaan, mutta ystävyyden menettämisen pelosta eivät avaa suutaan. Vaatii lumimyrskyn ja uhkaavan vainoajan, että nämä kaksi oikeasti kertovat tunteistaan. Mutta voiko kuitenkaan täysin luottaa ja rakastaa.

Vähän sellainen olo, että olen kokenut tämän aiemminkin, mutta eri mausteilla ja näin varmaankin on. En usko enempää lukevan ainakaan tämän kirjailijan teoksia vähään aikaan. Kyseessähän on sama Armentrout kuin Lux-sarjan kirjoittajanakin.


Sara Wolf: Lovely vicious

Auts, mikä lopetus kirjalle. Niin jäi roikkumaan että... Isis on uusi tyttö koulussa. Hän näyttää ja kuulostaa itsevarmalta ja jopa ärsyttävältä, mutta hänellä on syvät haavat sielussa. Entinen lihava tyttö, jota on nöyryytetty liikaa on päättänyt, että hän ei enää ikinä rakastu. Jack on jääprinssi, joka ei deittaile ikäisiään. Hänellä on omat salaisuutensa ja haavansa. Nämä kaksi kohtaavat ja vihaavat toisiaan. Alkaa sodankäynti, joka päättyy tunteisiin.

Loppu oli ehkä pahin ns. cliffhanger ikinä. Toinen osa tulee tässä jossain vaiheessa vuotta, mutta ah, tuskainen odotus. Kirjan bongasin erään kirjailijan Facebook-päivityksestä. Ihanaa löytää uusia paikkoja, joista saa uusia lukuihanuuksia.


C.L.Stone: Drop of doubt

Viides osa Academy-sarjassa. Odotin tätä melkoisesti ja kirjan alku oli suoraan sanoen hienoinen pettymys, mutta sitten lähti kulkemaan. Luin ahmien kuten neljä ensimmäistäkin osaa. Sangin ja poikien suhde kasvaa taas hitusen.

Tällä kertaa Sang joutuu jälleen uhkauksen alle. Hän saa salaperäisiä uhkauksia puhelimeen ja muuallekin. Hän viettää aikaa enemmän Victorin kanssa ja Victorin tunteet kasvavat. Samalla Sang yrittää löytää itsevarmuuttaan ja itsenäisyyttään ylisuojelevien poikien keskellä. Hän saa kuulla Academysta asioita, jotka saavat hänet epäilemään poikien tehtävien moraalia. Tämä kaikki jää myös kesken odottamaan seuraavia osia, joita en kuitenkaan enää ehkä odota yhtä innokkaasti. Vaikka kaikki kehittyi, jotenkin kuitenkin pysyi paikallaan. Varmaankin luen, mutta ahminko enää, pystyykö sarja uudistumaan, kehittymään vähän nopeammin.


Evelyn Lyes: Everything you want

Olisi ehkä saanut jäädä lukematta, mutta tulipa kuitenkin luettua loppuun. Callie ja Blade ovat eläneet vuosia kuin veli ja sisko, vaikka eivät niitä ole. Blade on kuitenkin rakastanut Callieta jo vuosia, mutta Callie tuntee velvollisuudekseen suojella Bladea, joka on häntä nuorempi. Nyt 25 vuotiaana hän äkkiä tajuaa, että Blade ei enää ole lapsi, vaan herättääkin hänessa muitakin tunteita. Taustalla on kuitenkin salaisuuksia, jotka ovat olleet pinnan alla vuosia. Muuttavatko ne Bladen tunteet.

Melkoisen turha luettava, ei onneksi kuitenkaan pitkä. Sellainen vain vähän yöunia häiritsevä.


Kirsty Moseley: Nothing to lose

Ehkä tämä yli 500 sivua olisi ansainnut oman postauksenkin, mutta loppujen lopuksi kuitenkin päädyin vain lyhyeen. Ihan hyvä tämä oli, mutta ei mikään uuh aah.

Anna koki kauheita 16 vuotiaana, kun hänen poikaystävänsä tapettiin hänen silmiensä edessä ja hän itse joutui lähes vuodeksi huumeparonin seksiorjaksi. Nyt 19 vuotiaana hän on rikki. Hänen turvamiehekseen tulee Ashton, komea, luokkansa paras ja kiltti. Hiljalleen Anna alkaa avautua ja huomaa, että kenties hänen elämäänsä voi yhä edelleen kuulua myös rakkautta. Menneisyys ei kuitenkaan päästä helposti irti.

Tämä tosiaan oli aika ihana, mutta jotenkin kaikki lässähti lopussa. Sata sivua ainakin olisi voinut tiivistää, mutta meni näinkin. Moseleyta olen lataillut enemmänkin ja varmasti jossain vaiheessa näitä tulee lisää.


Lili St. German: Seven sons

Huh, tämä teos onkin hämmentävä. Lyhyt noin 100 sivua ja tarina vasta alkaa. Juliette on maailman silmissä kuollut, mutta hän on tullut kostamaan. Hän muuttanut ulkonäkönsä ja palaa takaisin niiden miesten luo, jotka veivät häneltä isän ja viattomuuden. Dornan Ross ja hänen seitsemän poikaansa melkein tappoivat hänet kuusi vuotta sitten, mutta nyt on Julietten vuoro.

Kirja on täynnä seksiä ja raakuutta, mutta myös rakkautta. Hyvin outo fiilis tämän jälkeen. Kirjassa tapettiin vasta yksi veljistä, joten monta kirjaa vielä tiedossa. Ehkä luen, ehkä en.


Samantha Towle: Trouble

Mia on ollut koko elämänsä miesten hakkaamana ja alistamana. Viimein hän lähtee pakoon ja päätyy Coloradoon pieneen perhehotelliin. Jordan on naistenmies, joka ei ole koskaan ollut tosissaan naisen kanssa, ei kunnes Mia ilmestyy hänen hotelliinsa. Mia on rikki ja Jordan on ulkoa kova. Mia etsii äitiään, joka jätti hänet vauvana agressiivisen isän hoteisiin. Mia ja Jordan rakastuvat, mutta voiko menneisyys pilata heidän onnensa.

Tämä oli ihan luettava, ei mikään suuremmoinen, mutta ihan ok. Kirjassa käsiteltiin hyväksikäyttöä ja muitakin ongelmia mielestäni melko hyvin ja asiallisesti.


Brenda Joyce: Yön kiihkeä hehku

Ihan kirja kirja, mutta laatu oli tällä kertaa umpisurkea. Olen pitänyt näistä Joycen de Warenne -kirjoista ainakin hieman, mutta tämä oli ihan täyttä surkeutta. Kahlasin kuitenkin läpi.

Blanche on jo 27 vuotias ja hänen pitää löytää itselleen aviomies. Hän on aina  pitänyt Rex de Warennesta. Miehestä, joka on erakoitunut ja josta kulkee villejä huhuja. Kohtalo heittää Blanchen ja Rexin yhteen, mutta voivatko menneisyyden haamut estää heidän onnensa. Hui, mikä de ja vu -fiilis... No, tämä ei siis mitenkään kohonnut millekään tasolle ja harmittaa, että käytin tähän yli 8 euroa, samalla hinnalla olisin ladannut Kindlelle muutamia varmasti parempia kirjoja.


Bijou Hunter: Damaged and the beast

Tätä lukiessa tunsin lähes myötähäpeää. Farah on piesty, hyväksikäytetty ja muutoinkin epävarma elämästään. Cooper on taas paha poika, tatuoitu ja kova. Farah pelkää ja Cooper haluaa pelastaa. Kirja täynnä seksiä tai sen yritystä, itkua, niin uskomattomia juttuja, että vähemmän hurjempaa voisi huimata. Luin kuitenkin kaikki yli 300 sivua loppuun, mutta en kyllä innostunut ollenkaan. Enkä edes suosittele.


Lexie Ray: Stronger

En edes tiedä, mistä näitä oikein revin. Tästä 2/3 osaa oli ihan hyvää ja sitten meni sellaiseksi amerikkalaiseksi lässytykseksi. Jasmine kokee hyväksikäyttöä, väkivaltaa ja hänet pettävät monet ihmiset, kunnes hän törmää Nateen, jolla on omat salaisuutensa. Ei mitään uutta, melkoisen tylsä, eikä edes mitään sellaista highlitia, josta olisi tullut selkeä käänne, joka olisi saanut haukkomaan henkeä. Tulipa luettua ja oli ilmainen, joten menetin vain aikaa.


Vanessa Waltz: Break

Piti vain lukea ihan vähän ja sitten alkaa nukkumaan, mutta kuinkas ollakaan luin sitten kokonaan kerralla. Kyseessä siis ihan mukava teos, jota oli helppo lukea ja joka sai tuntemaan hyvältä. Yleensä en ihan kauheasti lämpeä näille miljonääriteoksille, mutta tässä oli kuitenkin jotain herttaista ja rahanvastaista.

Jessicalla on rikkonainen lapsuus ja nuoruu. Hän on kulkenut sijaiskodista toiseen ja joutunut hyväksikäytetyksi. Hän on täysin varaton ja työtön ja viimeisenä oljenkortenaan hän laittaa ilmoituksen seuralaispalvelun sivuille. Sitä kautta häneen ottaa yhteyttä Luke, joka on melkein miljonääri. Esteenä on vain kuoleva isä, joka ei suostu jättämään omaisuuttaan playboy-pojalleen. Jessica alkaa esittää Luken tyttöystävää ja pian he huomaavat, että huolimatta erilaisista taustoista, heillä molemmilla on vaikea vanhempisuhde. Myös rakkaus tietenkin syttyy.

Ihan kiva, sopivan pituinen. Sopivasti kaikkea, kannattaa lukea, jos vähänkään kiinnostaa. Oli vielä ilmainen ainakin, kun itse latasin.


Jessica Pine: Held

Held ei tässä tapauksessa tarkoita mitään sitomisjuttuja, vaikka kansikuvassakin oli käden köydellä sidotut. Se tarkoittaa huonon, hyväksikäyttävän ihmissuhteen jättävää ahdistavaa tunnetta, että vaikka kaikki on päättynyt, mikään ei ole päättynyt. Odotin jotain perussettiä, jossa kiva poika pelastaa arpeutuneen tytön, mutta perhana, jopa nämä Kindlen ilmaiset kirjat osaavat sitten yllättää. En saanut, mitä halusin, vaan sainkin vähän erilaisen teoksen. Ja nyt en tarkoita huonolla.

Jaime alkaa työskentelemään kuuluisan näyttelijän vartijana ja törmää tämän ongelmaiseen tyttäreen, joka hädin tuskin uskaltaa astua huoneesta toiseen. Pikku hiljaa selviää tyttären Amberin kauhea kohtalo huonossa ihmissuhteessa, joka on vienyt hänen uskonsa maailmaan.

Oikein oiva teos, mukava luettava, piristävän erilainen. Suosittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti