keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Vuosi 2012 pakettiin ja vuoden 2013 tavoitteet

Vuosi 2012 oli hyvin lukupainotteinen. Luin vuoden aikana 162 kirjaa ja muutaman bloggaamattoman päälle. Lukemisesta tuli ajoittain liian suorituskeskeistä, joten päätinkin syksymmällä palata juurilleni eli lukea mitä huvittaa milloin huvittaa. Tämä päätös on ollut varsin erinomainen.

Tässä vielä lukemiset taulukoituna ja grafiikkana. Genret ovat itse pähkäiltyjä.Itseäni loppujen lopuksi yllätti vain tietokirjojen määrä, lähinnä se, että niitä oli noinkin paljon ja siitä olen erittäin ylpeä. Romantiikan ylivoima oli selvä, mutta senkään osuus ei loppujen lopuksi ollut niin suuri kuin olisi voinut ajatella. 

En ole ottanut käyttöön muita tilastotyökaluja kuin bloggerin jo tarjoaman, joten en pysty sanomaan suuremmin mitään vuoden kävijämääristä, mutta kävijät lisääntyivät. Taisin jonain päivänä ylittää jopa 100 kävijän määrän, mutta vain yhtenä. Lukijoita tuli lähes puolet lisää, mikä on aina mukavaa. 

Vuodelle 2013 asetan tavoitteeksi lukea 120 kirjaa. En aseta muita tavoitteita, tosin olisi kiva, jos saisin luettua muutaman klassikon, mutta tästäkään en ota paineita. Katsotaan minne kirjavirta kuljettaa. Haasteita yritän välttää, sillä ne muuttuvat päässäni suorituksiksi. Yritän kuitenkin lukea enemmän kirjoja, joita olen hamstrannut kotiini ja pyrin olemaan ostamatta muita kuin kirpparikirjoja. Ehdottomuus ei kuitenkaan sovi minulle, joten vain toivon pystyväni tähän.

2 kommenttia:

  1. Iloista lukuvuotta sinulle, Anu! Hurjan määrän olet lukenut kirjoja viime vuonna. Minulle ei taida kertyä edes viittäkymmentä luettua kirjaa vuodessa. =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin, iloista lukuvuotta. Olen todella nopea lukija, siksi kirjoja kertyy noinkin paljon. Olen myös hyvin lyhytpinnainen eli jos kirja ei ensimmäisen 50 aikana ala kiinnostamaan, jätän sen hyvin helposti kesken. Toisia tosin yritän lukea, vaikka ei kiinnostaisikaan, ihan vain sivistävistä syistä.

      Poista