sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Uusi kirjahylly täyttyy

Viimein, oma hylly omille kirjoille. Aivan ihanaa. Koko asunnosta tuli heti paljon kodikkaampi, lämpimämpi. Ihan aukotonta järjestystä en vielä ole kirjoille suunnitellut, täytyy katsella ja testailla. Tässä kuitenkin jotain...

Tässä jälkimmäinen puolisko. Kuten näkyy muutamia tyhjiä hyllyjä vielä on, enkä oikein pidä noista kaikista tietokirjoista alahyllyllä. Logiikkana Lenin patsaan molemmin puolin on Venäjä/Neuvostoliitto kokoelmaa. Sokrateen vieressä ovat filosofia opukseni ja niiden yläpuolella runoja. Kahdella alimmalla pienistä hyllyistä ovat urheilu ja etenkin jääkiekkokirjani. Dekkarit ja vanhat kirjat ovat myös omilla hyllyillään. Omista surkean vähän koriste-esineitä, mutta toisaalta kirjoja olisi kivempi saada kaikille hyllyille kuitenkin mielummin.

Tämä hyllyn kuvasin jo tyhjänäkin. Vieläkin löytyy muutama tyhjä hylly. Täältä löytyy suurimmaksi osaksi romantiikkaa jaoteltuna kirjailijoiden mukaan, mutta myös sekalaista kirjallisuutta. Ainoalla täytetyllä alimmalla hyllyllä ovat käsityökirjani, joista suurin osa käsittelee neulomista tai virkkausta. 

Aika paljon kirjoja löytyy vielä muualta, kuten pokkareita ja töihin liittyviä kirjoja. Niitä en aikonut tuoda näihin hyllyihin kuitenkaan enempää. Hyvähän se on, että on tilaa uusille kirjoilla :). 

Löytyykö tuttuja kirjoja?


2 kommenttia:

  1. Jos oikein näin niin bongasin Meyerin Houkutus -sarjan, Gruenin Vettä elefanteille ja murheenkryynini eli Gaardererin Sofian maailman, jonka keskeyttäminen kaivelee vieläkin. Huomasin myös Linnan Täällä pohjantähden alla -trilogian, jota en ole (vielä lukenut).

    VastaaPoista
  2. Muistin ihan, että olen kommentoinut tänne, että onpas ihana hylly! Mutta en näköjään ole >:(

    Tuollainen ihan omaan kotiin suunniteltu ja mitoitettu hylly olisi ihana. Ehkä sitten joskus, kun on se oma pysyvämpi koti tämän vuokrakaksion sijaan ;)

    VastaaPoista