keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Jools Sinclair: 44 (book six)


Olen niin haltioissani uudesta Firestani. Taustavalo on hieno ominaisuus ja koska kirkkautta saa säädettyä, eivät silmätkään hyydy. Olen nyt ladannut laitteeseeni kymmeniä ilmaisia kirjoja ja muutaman maksullisenkin kuten tämän sarjan kuudennen osan. Hintaa oli noin 3 euroa, mikä ei suinkaan ole paha. Monista sarjoista ensimmäinen on saatavilla ilmaiseksi (tästäkin sarjasta) ja jatko-osien hinnat vaihtelevat (kokemus muutamista) 2-6 euron välillä.

Kuudes osa oli huomattavasti parempi kuin viides osa. En ehkä sanoisi, että paras tähän astisista, mutta top kolmessa kuitenkin. Haamu lähestyy Abbya ja näyttää hänelle vision tulevaisuudesta, kuolleen naisen kujalla ja pyytää Abbya pelastamaan hänet. Ongelmana on, että Abby ei tiedä, kuka nainen on, milloin hänet tapetaan ja kuka on tappaja. Hän tietää vain, että murha tapahtuu, kun on juuri alkanut sataa lunta. Tätä tilannetta selvitellään kirjassa. Ty on miettimässä suhteen jatkoa ja Abby pohtii samaa tahollaan, romantiikkaa ei siis ole tarjolla. Kirja loppuu erittäin koukuttavasti ja seitsemäs osa onkin tulossa varmaankin piakkoin, toivotaan ainakin.

Kuten olen jo varmaan aiemminkin todennut, eivät nämä mitään kirjallisuuden merkkiteoksia ole, mutta erittäin hyvää ajanviihdettä. Sinclair kirjoittaa erittäin maanläheisesti kuin Abby olisi kuka tahansa meistä. Hän on hyvin tavallisen oloinen vaikka onkin paranormaali ja tapahtumat eivät ole mitään ihan tavallisia.

Odotan seuraavaa osaa vesikielellä ja siinä välillä Kindlestäni löytyy klassikoiden ohella nyt monia ensimmäisiä osia.

3 kommenttia:

 1. Tuohon kirjojen selailuun (ja ostoon) amazonista jää koukkuun.. Valitettavasti (tai onneksi, riippuu kuinka katsoo) meidän tabletti lähtee tänään miehen mukana reissuun joten tulee ainakin hetkeksi taukoa tuosta.. Tosin voi olla että kotikoneelta selailen ja ehkä sorrunkin jotain latailemaan jo valmiiksi.

  Hassua muuten kuinka hinnat saattavat vaihdella ihan päivittäin, yhtenä päivänä katsoin erästä kirjaa hintaa oli 5-6$ ja seuraavana päivänä se oli ilmaisena siellä (piti tietysti heti "ostaa").

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain vaiheessa seurailin Twitterissä eri kategorioita Amazonissa, nimen omaan ilmaisten kirjojen osalta. Sinne tuli päivittäin sen päivän ilmaiset kirjat genreittäin. Ehkäpä pitäisi alkaa seuraamaan uudelleen :)

   Poista
  2. Pitääpä käydä katsatamassa :) en ookkaa kuullu tuosta.. Kiitti vinkistä.

   Poista