perjantai 3. tammikuuta 2014

Jamie McGuire: Beautiful disaster

Olen rakastunut, olen huumaantunut, ihan sekaisin. Löysin listan Goodreadsista, siellä on muuten ihania kirjalistoja sadoittain, huumaavia. Niiden kanssa voi viettää tuntikausia ja yhä edelleen löytää uutta. Mutta siis selailin listoja ja törmäsin listaan Bad boys meet the virgins. Kyllä vain... Kukapa voisi vastustaa tuollaisen listan lukemista. Tajusin, että en edes ollut lukenut kovinkaan monta kyseiseen listaan kuuluvaa kirjaa, joten pakkosivistys oli paikoillaan. Valitsin listan toisen kirjan, sillä Fifty shades ei ehkä kuitenkaan ole minun juttuni, ja päädyin tähän teokseen. Ja voih... en enää kestä valvottuja öitä. Tämä oli niin ns. page turner, että oikein pahaa tekee.

Abby on siis toinen, se neitsyt ja hän on tullut opiskelemaan kauas kotoaan, jotta voisi jättää kaikki pahat muistot ja aloittaa alusta. Travis MadDog Maddox on se paha poika, joka on maannut jokaisen tytön kanssa ja tienaa rahansa laittomissa tappeluissa. Kuinkas ollakaan nämä kaksi tapaavat ja kemiat kohtaavat. Seuraa räiskyvää rakkautta, jossa mennään suuntaan jos toiseen. Molempien kokemukset aiheuttavat epävarmuutta ja epäonnistumisia. Rakastaako toinen todella vai ei... Huoh...

Näin, kun tarinan kirjoittaa auki, se vaikuttaa ihan samalta kuin tusinat muutkin kirjat, kuitenkin tässä on taas sitä jotain. Jotain, mikä saa sormen painumaan kovemmin lukulaitteen pintaan ja kärsimään väsymyksestä. Jotain, mitä saa sydämen lyömään nopeammin ja tuo sellaisen kokonaisvaltaisen rauhan, enkä tarkoita tällä seksikohtauksia... Niitäkin on tottakai, mutta ovat kaukana pääosasta. Itse asiassa se ns. sexual tension ei tässä kirjassa pidä mielenkiintoa yllä, vaan jokin aivan muu.

Ja nyt kauhistuttava tosiasia, maksoin kirjasta lähes 7 euroa ja olen erittäin tyytyväinen ostokseeni, vaikka se onkin nyt ollut Kindle-urani kallein. Aion myös maksaa kirjailijan toisesta teoksesta, joka itse asiassa on kirjoitettu Travisin näkökulmasta eli sama tarina, toinen näkökulma. Tämä oli siis Abbyn näkökulmasta.

Ihana fiilis, olen täynnä energiaa ja lukuhaluja. Voi, kun tällaisena pysyisi aina.

3 kommenttia:

  1. Se on aina ihana tunne, kun joku kirja oikein kolahtaa :-)

    VastaaPoista
  2. Itsekin pidin tästä paljon enemmän kuin Fifty Shades -tyylistä. Väkivalta vähän häiritsi, mutta jatko-osa myös lukulistalla :-)

    VastaaPoista