torstai 29. joulukuuta 2011

Candace Camp: Itsenäinen nainen

Pokkareita 3 kpl /2 euroa. Voiko olla ostamatta...ei todellakaan. Olkoonkin, että suurin osa mukaan tarttuneista oli näitä Harlekiini-pokkareita, mukana oli Atwood ja Polvakin. Näistä kenties myöhemmin lisää.

Candace Camp kirjoittaa Harlekiinin historiallinen -sarjaan. Tämäkin kirja sijoittui 1800-luvun Englantiin. Siinä lapsuuden ystävinä ja toistensa tukena olleet mies ja nainen tapaavat vuosien jälkeen. Auttaaksen naisen ahdingosta mies pyytää tätä vaimokseen ilman tunnesiteitä tai velvoitteita. He palaavat sukukartanoon, jonka valtias mies nyt on. Tapahtuu murha ja entisyyden haamut pääsevät liikkeelle. Mies ja nainen yrittävät kieltää tunteensa, turhaan. Tähän kuuluu nyt syvä huokaus...

Mitä voisin sanoa muuta kuin, että kiva romanttinen kirja. Vähän erilainen lähestymistapa varmisti kiinnostuksen ja ylläpiti lukuinnostuksen sen pari tuntia, jota tällaisen kirjan lukeminen rauhaisassa nurkassa vaatii. Ajatuksia herättäneen Sinisalon jälkeen oli todella rentouttavaa lukea taas ihan vain tällaista hömppää. Ihanan syntisen aivot narikkaan kirjallisuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti