torstai 7. huhtikuuta 2011

Suzanne Collins: Nälkäpeli

Kuten jo edellisessä kirjoituksessani uhosin, tämä kirja oli seuraavaksi listalla. Nyt en joutunut pettymään, vaan kirjan lopettaminen sai janon aloittaa sarjan toinen kirja. Nälkäpeli -sarjassa on kolme kirjaa,joista tämä siis on ensimmäinen.

Sarja on tarkoitettu nuorisolle varmaan tämäkin, sillä päähenkilöt ovat sellaisia 16-17 vuotiaita, mutta väliäkös sillä. Tarina on tutuhko Battle Royale -elokuvista, mutta kuitenkin riittävän erilainen. Romantiikkaa, jännitystä, fantasiaa, scifia ja tietenkin väärinymmärrettyjä tunteita ja tilanteita. Niistähän on hyvä kirjat tehty :)

Täytyy myöntää, että olen huono odottamaan, joten kävin kurkkaamassa kolmannen kirjan viimeisen sivun, ihan vain varmistaakseni, että loppu on onnellinen. En voi sietää jännitystä, jos se ei laukea onnellisuuteen. Ainakin tämän tyyppisissä kirjoissa. Tosin näissä on se hyvä puoli, että onnelliset loput ovat lähes sääntö.

Viikonloppuna ahmin varmaankin ainakin seuraavan osan, jollen sitten jopa koko sarjaa loppuun. Juuri sopiva pako todellisuudesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti