perjantai 21. marraskuuta 2014

Blogiarvonta

Blogini lukukerrat lähenevät uhkaavasti 50 000, joten ehkä on aika laittaa käyntiin blogiarvonta.
 
Ehkä jotkut blogini lukijat ovat rivien välistä tai suoraankin lukeneet, että harrastan myös intohimoisesti käsitöitä ja pidän myös käsityöaiheista blogia. Niinpä arvonkin kisaan osallistujien kesken jonkun käsityön.  Osa toisessa blogissa olevista töistä on kotona jemmassa ilman omistajaa tai jos haluat jonkin samanlaisen. Voittaja saa valita joko sukat, huivin, pipon, lapaset, tiskirättejä tai lähes mitä vain, mitä langasta saa tehtyä. Ohjetta ja väritoivetta saa toivoa tai pyytää antaa tekijälle vapaat kädet. Jokaisella on vain yksi ainut arpa. Osallistumisaikaa on tämän kuun loppuun eli 30.11. saakka, jonka jälkeen joko luon silmukat tai lähetän jo valmiin tuotteen voittajalle. Pidätän oikeuden lähettää lohdutuspalkintoja, jos näin haluan.
 
Toimi siis näin:
 
1. Jätä kommentti, jossa ilmoitat, millaisen käsityön haluat voittaa. Haluatko a) jonkin jo toisessa blogissani esitellyistä tai ihan samanlaisen, mutta vaikka eri värisenä, b) jonkin tietyn ohjeen mukaisen tai tietyn näköisen (vaikka kuva) tai c) annat minun päättää, mitä haluan juuri sinulle tehdä (vihjeitä voi antaa esim. lempiväri tms.).
 
2. Jää odottamaan, voitatko.
 
Huom. Meillä on runsaasti karvaisia kavereita, joten työn joukkoon tulee väkisin kissan ja koiran terveiset.

Toki toivon, että olet blogini lukija.

13 kommenttia:

 1. Aivan järkyttävän ihana arvonta! Kuola valuen selailin käsityöblogiasi. Pitäisiköhän ihan oikeasti yrittää itsekin tarttua puikkoihin, motivaatiota ainakin tuli roppakaupalla. Jos voittaisin arvonnassasi, blogissasi esiintyvä Campside-huivi olisi aivan ihanteellinen mm. teatterihetkiin (ja kaikkiin muihinkin hetkiin). :)

  VastaaPoista
 2. Ooh, miten suloinen arvonta! Onnea sinulle klikkauksista! Ja miten taitava käsitöiden tekijä oletkaan, minä olen aina ollut äärettömän surkea, voi sitä onnea kun pääsin käsitöistä ikuisesti eroon yläasteella. =D Minulla on aina pysynyt paremmin maalipensseli tai ruuvimeisseli käsissä kuin puikot. Jos voittaisin, villasukat olisivat aivan ihanat.

  VastaaPoista
 3. Aivan uskomaton arvonta. Olen aina ihaillut ihmisiä, jotka osaavat käsitöitäni. Isäni oli lahjakas samoin isoäitini. Mieheni pyysi äidiltään minulle sukat, toiveeni oli saada kerman väriset. Siis noin suunnilleen. Tulihan sukkia ihan kolmet: mustat, myrkyn vihreät ja tumman ruskeat. Villasukkia vaaleita halajan.

  VastaaPoista
 4. Ihana arvonta ja ihana on tuo sateenkaarihuivi blogissasi. Sellaisen, jos voisi voittaa :-)

  VastaaPoista
 5. Aivan huippu arvonta! Selailin käsityöblogiasi ja hurjan hienoja juttuja osaat tehdä! Kunpa minäkin osaisin, edelleen on ne joskus yläasteella aloitetut villasukat kesken...

  Mutta jos voittaisin, niin voisin haluta yksivärisen harmaan villaisen kaulahuivin tai sukat. Nyt en osaa päättää, mutta katsotaan, kuinka käy!

  VastaaPoista
 6. Mahtava arvonta! Itse en harrasta käsitöitä, mutta blogissasi oli vaikka mitä ihanuuksia. :) Lapasia ei voi olla liikaa, joten jos onnetar minua suosii, valitsen sellaiset.

  VastaaPoista
 7. Ihana arvonta! ♥ Olet kyllä mahdottoman taitava käsistäsi! Jonkinverran on tullut itsekin käsitöitä tehtyä, enimmäkseen isoäidin neliöitä ja afrikankukkia virkkaamalla, sekä muutaman piponkin olen tehnyt.

  Jos voittaisin arvonnassa, ilahtuisin esimerkiksi limenvihreästä Juliana wrap-huivista, tai jos oikein haluat yllytyksen, tällaiset säärystimet mustana (kuva alla) ovat viimeisin ihastumiseni kohde, mutta taitoa puuttuu. (Vilukissa olisi hurrjan onnellinen, jos löytäisi kuusen alta tällaisen paketin.)

  http://bonitapatterns.com/products/crocodile-legwarmers-adult
  http://www.pinterest.com/pin/541276448939384680/

  VastaaPoista
 8. Ihana arvonta! Minä vaan luen enkä niinkään hallitse tuota käsityöpuolta, mutta arvostan itse tehtyä taivaisiin. Huivi-ihmisenä yllättyisin jostakin kaulan ympärille tai hartioille menevästä.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Hei! Löysin juuri blogisi ja aivan ihana palkinto, joten mielelläni osallistun tähän arvontaan! Olen nyt lukijasi. :-) Jos onni suosii, niin mieluisin palkinto olisi villasukat. :-) Itse en osaa neuloa niitä, vaikka jo monta vuotta olen suunnitellut, että opettelen. Väritoiveita ei ole sen kummemmin, ehkä joku ihana tyttömäinenkin sävy olisi kiva. :-) T:Kati

  VastaaPoista
 10. Pakko osallistua, ihana blogi! :)
  jenny.lappalainen@hotmail.com

  Jos voittaisin, haluaisin ehdottomasti ihanan pehmeät lapaset, on tulossa kylmä talvi, joten niistä ei saa olla pulaa. Lempivärini on beige ;)

  VastaaPoista
 11. mukana arvalla :)
  jotkut valkoiset/tumman harmaat/mustat lapaset olisi ihanat :)

  elina_jokitalo(at)luukku.com

  VastaaPoista
 12. Kivoja käsitöitä sinulla.jos voittaisin haluaisin villasukat kokoa jotain 35 värillä ei väliä. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista