sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Nicola Cornick: Kurtisaanin kesytys

Ei näymmä riittänyt, että oli kipeä koko joulukuun, sain kuin sainkin kivan flunssan tähän tammikuullekin. Sehän tietenkin tarkoittaa, että mikään älyllinen toiminta ei onnistu. Silloin on varsin mukavaa lukea juuri tällaista kirjaa, aivotonta, mutta kiinnostavaa.

Hieman epäilin arvostelukykyäni, kun aloitin kirjan, mutta nimestään huolimatta kirja sisältää kaunista romantiikkaa eikä lainkaan niin paljon kuumia kohtauksia kuin olisi voinut odottaa. Kirjassa kaksi rakkauteen ja elämään pettynyttä ihmistä löytää toisensa ja rakkauden. Jotenkin hyvin kaunista ja runollistakin.

Kirjahan on tietenkin Harlekiini-sarjaa, eihän tämän tyyppistä kirjallisuutta varmaan muualla enää edes kustanneta, mikä tarkoittaa, että kirjastoista puuttuu tämän tyyppiset kokonaan, vai onko jossain kirjastossa? Sinänsä se on sääli, sillä löytyyhän kirjastoista muutamia Carlandeja ja Holteja, jotka näiden kanssa hyvin samankaltaisia. Romantiikaan nälkää pitää siis tyydyttää ostoteoksilla.

Yritys on kova nyt flunssa hieman taituttua lukea jotain ihan järkevääkin, mutta kuten olette varmaan huomanneet, en aina onnistu tavoitteissani.

1 kommentti:

  1. Onneksi niitä ostoteoksia saa kirppareilta parhaimmillaan parillakymmenellä sentillä. ;)

    VastaaPoista