perjantai 21. kesäkuuta 2013

Shirley Larson: Näe vain minut

Mikä voisikaan olla parempaa kesälukemista kuin romantiikka? Aivoton, mutta niin koskettava ja koukuttava. Sitähän pääsee lomafiilikseen, vaikka loma ei vielä viikkoihin koitakaan.

Tämän löysin kirpparilta ja oikeastaan vain kansi sai minut sen hankkimaan huimalla 50 sentillä. 

Kirjassa yllättäen henkilöiden menneisyys tulee vaikuttamaan heidän tämän hetken käytökseensä. Rourkella ja Jessicalla on menneisyys. Jessica on rakastanut Rourkea kaikki nämä vuodet. Nyt he tapaavat vuosien jälkeen, kun Rourke tulee tutkimaan Jessicaa teollisuusvakoilusta. Voivatko he lykätä tunteensä sivuun saavuttaakseen totuuden? Ah...

Kilttihän tämä on verrattuna nykyisiin vastaavan sarjan kirjoihin. Kiltti ja tavallaan täynnä vanhaa aikaa, tässä tapauksessa 80-lukua. Tietojenkäsittelyä ei tuolloin vielä ihan joka paikassa käytetty. Tässä kirjassa se on kuitenkin sivuroolissa, vaikka pääosassa on toki rakkaus.

Tällainen kirja ei ketään loukkaa, ehkä vain pilkunviilaajia, kuten ehkä hienoisesti myös itseäni, sillä kirjassa oli ärsyttäviä tavutusvirheitä, muistettakoon kuitenkin tuon ajan WP x, ei ehkä niin kehittynyt kuin nykyiset laitteet. 

Aikani on melkoisesti mennyt neuloen ja leffoja katsellen ja varmaan menee tästä eteenpäinkin, sillä on sukeltanut syvemmälle käsityöblogien haastemaailmaa. Tästä voi lukea enemmän käsityöblogistani. Ai, niin ja hankin uuden kameran, täytyy vielä opetella hieman taiteellista silmää, että kuvat parantuisivat.1 kommentti: