lauantai 14. heinäkuuta 2012

Lea Pennanen: Piilomaan Pikku Aasi (äänikirja)

Laitetaanpa vielä tämäkin, sillä tämä on ehdottomasti yksi lastenkirjasuosikkejani. 

Hamstrasin kesälomamatkalle kassillisen äänikirjoja ja tämä oli ainut, joka saatiin loppuun. Muutoin kuunneltiin hiljaisuutta.

Lukijana toimii ihana Lars Svedberg, jota rakastan kuunnella. Hän teki myös tästä kuuntelusta ihanan.

Muistan Pikku Aasin jo lapsuudesta Pikku Kakkosesta. Tarina veti mukaansa ja en oikeasti jaksanut odottaa, mitä tapahtuu ensi kerralla, kuten suurin osa kappaleista loppuu kirjassa ja alkuperäisessä tv-sarjassa. Tästä äänikirjasta nuo puuttuivat, mutta ei se tarinaa mitenkään vesittänyt. Luimme kirjan lasten kanssa ihan muutama kuukausi sitten, mutta ei haitannut, sillä kirja on jännittävä niin lapsille kuin aikuisillekin. Mukkelis-muuli yöpukuineen, Hihihii-rannikko ja unettavat jäätelö ja limonadi... Samalla kirja on tarina rohkeudesta, omien pelkojensa voittamisesta ja tietenkin äidinrakkaudesta ja ystävyydestä.

Suosittelen sekä kirjaa että äänikirjaa. Molemmat ovat loistavia.

3 kommenttia:

  1. Tää on tosiaan aivan ihana tarina! Mäkin muista Pikku Kakkosen ihanan sarjan. Kirjan voisin ostaa omaan hyllyyn, jos siitä uusi painos lie saatavilla.

    VastaaPoista
  2. Itse tilasin pari vuotta sitten jostain verkkokirjakaupasta. Näymmä on nyt jälleen loppuunmyyty. Kirjassa on noita ihania Pikku Kakkosessa olleita kuviakin. Täyttä nostalgiaa.

    VastaaPoista