sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Sandra Brown: Kova luu

Viimeinen kesälomakirja, sillä huomenna alkaa arki. Mikä voikaan olla mukavampaa kesälomaluettavaa kuin Brownin romantiikkaa ja jännitystä sisältävät kirjat. Tämä on mielestäni jopa yksi parhaimpia Browneja ja olen ahminut kaikki suomennetut.

Dodge Hanley on kova jätkä. Entinen poliisi, joka vilahti myös edellisessä Brownissa Nopeita leikkauksia ja jolla on menneisyys, joka vaikuttaa hänen elämäänsä yhä tänä päivänä. Eräänä yönä hän saa puhelun elämänsä rakkaudelta Carolinelta, että heidän tyttärensä Berry on pulassa. Berryä jahtaa sairas murhaaja ja Dodge rientää suojelemaan elämänsä naisia. Kuvioissa on myös komea ja ihana apulaissheriffi Ski, jolla alkaa salamoida Berryn kanssa. Kirjassa vaihteleekin suht sujuvasti tämän hetken tarina ja Dodgen ja Carolinen menneisyys.

Kuten Brownia lukiessa voi aina luottaa, on tässä kirjassa sopivasti jännitystä ja romantiikkaa. Juoni on oikein mainio, olin jo hetken hyvin pettynyt kirjaan, kunnes luin sen loppuun. Näinhän se usein on, että kirjan hyvyyden voi päätellä vasta, kun se on loppunut ja tämä kirja on juuri sellainen. Loppu on erittäin ihana, enkä tällä kertaa edes käynyt katsomassa etukäteen.

Suosittelen tätä jälleen kaikille romanttisen jännityksen ystäville. Brown on muutoinkin miellyttävää luettavaa, laadukasta jännitystä aikuiseen makuun.

Kello soi kuudelta ja vähän ahdistaa.

2 kommenttia:

  1. Minä pidän tosi paljon vanhemmista Browneista (Toisen naisen kasvot, Verenpunainen karnevaali ym.), mutta nämä uudemmat ovat alkaneet tökkiä mielestäni aikalailla. En ole näitä aivan uusimpia edes lukenut, jotenkin nämä Kylmän kosketus, Hehkuvat tunteet ym. olivat minusta lähinnä pitkästyttäviä. Olisiko Brown löytänyt taas tatsinsa?!

    VastaaPoista
  2. Kyllä minusta tämä on lähes vanhojen veroinen. Itsekään en ole ihan täysin innostunut noista uusista, mutta tämän kyllä ahmaisi.

    VastaaPoista