lauantai 21. huhtikuuta 2012

Leslie Kelly: Paha poika, kiltti tyttö

Hetken mietin bloggaanko tätä kirjaa lainkaan, mutta koska blogiani aloittaessani päätin bloggaavani kaikki kirjat, jotta itse pysyisin kärryillä ja muistaisin lukemani, kirjoitanpa tästäkin, sillä toisaalta myös tämä kirja ja tämän tyyppiset kirjat ovat kirjoja siinä, missä muutkin ja sopivat tietynlaiseen mielenlaatuun ainakin itselleni.

Kirjan ostin ihan läheisestä ruokakaupasta, koska pääni huusi jotain romanttista ja kiihkeää. Sitä juuri sain, ihan juuri sitä. Kirja kuuluu Harlekiinin Viettelys -sarjaan, joten kirjoissa on sellaista pehmopornoa, jota varmaan moni lukee ajoittain mielellään. Tässä kirjassa itse seksiä oli hyvin vähän, ehkä pari kohtausta, mutta koko kirja on sähköinen ja kiihkeä. Taito sekin kirjoittajalta.

Kirjassa kiltti lastentarhanopettaja huutaa poikamieshuutokaupasta itselleen miehen, jonka haluaa viedä perhetapahtumaan. Hyvin tällainen perusasetelma, kuten nimestäkin voi päätellä, kiltti tyttö ajautuu kiihkeään suhteeseen pahan pojan kanssa, joka ei kuitenkaa pohjimmiltaa ole niin paha kuin itse kuvittelee.

Kirjan paha poika oli ironisesti tässä irlantilainen, vanhin tyttäreni on juuri nyt irlannissa, toivottavasti tummia, sinisilmäisiä, komeita miehiä ei riitä hänen ympärilleen viettelemään hyvin kilttiä tyttöä. Tavallaan siis myös kirja heijastelee hyvin kaukaisesti omaa elämääni tai ehkä tytteäreni.

Joka tapauksessa sain, mitä tilasin. Pääni huusi romantiikkaa ja sitä sain. Tirautin jopa muutaman onnen kyyneleen, kun kirja päättyi. Tämä oli se vapauttava kokemus, jota Mikael Hakimin jälkeen varmaan kaipasinkin. Se kirja kosketti minua jotenkin niin syvältä filosofisesti, että tarvitsen nyt muutaman nollauskirjan. Tämä hyvänä sellaisena. Täytyy nyt kokeilla saanko luettua loppuun edes jonkun tuosta jatkuvasti kasvavasta aloitettujen kirjojen pinosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti