maanantai 20. tammikuuta 2014

Jennifer L. Armentrout: Obsidian

Tätä kirjaa Katinka suositteli minulle toisen postauksen kommenteissa. En sitten voinut itselleni mitään, vaan latasin Kindleen. Selkäni sanoi eilen naks ja nyt makailenkin pari päivää kotosalla, aivan yksin. Mikäs sen mukavampaa kuin lukea kirjoja. Kindlellä lukiessa saa sängyssäkin paljon paremmin asennon, eikävätkä kädetkään puudu. Balsamia selkäkivulle siis.

En oikein tiennyt mitä odottaa, sillä en ole koskaan ollut superkiinnostunut alieneista, paitsi ehkä Roswellin tyypeistä (tarkoitan siis ihanaa teinisarjaa). Jotain samaa tässäkin oli. Lisäksi mieleen puikahti ajoittain ihan väkisin myös Twilight-sarja, sillä jotain samaa, vaikka aivan eriä tässä oli. Seuraavan juoniselostuksen kohdalla voitte olla kanssani eri mieltä tai sitten samaa.

Katy muuttaa senior vuoden alussa uudelle paikkakunnalle äitinsä kanssa. Paikka on ihan toisella puolen Amerikkaa, eikä Katy tunne ketään. Hänen naapurissaan asuu kaksi kaunista nuorta Dee ja Daemon. Pian käy ilmi, että he eivät ole mitään ihan tavallisia nuoria, vaan avaruusolentoja, jotka ovat saapuneet maahan Luxen-planeetalta, koska tämä planeetta tuhoutui. Heitä ajaa takaa joukko toisia muukalaisia. Pienessä kaupungissa on syystä ja toisesta joukko muukalaisia. He ovat toinen toistaan kauniimpia ja pitävät yhtä, koulussakin istuvat samassa pöydässä. Nämä tosin syövät ja paljon. Katy joutuu tähän muukalaisten välienselvittelyyn. Hän vihaa Daemonia tai sitten ei. Luvassa on yliluonnollisuutta ja tuota tunteiden vuoristorataa.

Enkä voi sanoa muuta kuin että tämä oli oikein hyvä tapa viettää sairasloma. Hinta Amazonissa oli 2.99 ja teos on hintansa väärti. Tässä naputtelun lomassa tuli klikattua Osta myös seuraavalle osalle, hintaan 4.99. Huomenna vielä ainakin annan selkäni toipua.

Kiitos jälleen Katinka.

2 kommenttia:

 1. Ole hyvä :D tällä kirjailijalla on muitakin sarjoja, itse en tosin niitä ole vielä ehtinyt lukea.
  Itse odottelen malttamattomana huomenna ilmestyvää The Academyn viitos osaa.. Eilen katselin sen teaser-videon ja se oli nimensä mukaisesti teaser. Samoin kirjailijan toisen sarjan teaser oli lupaava, mutta tuota kirjaa pitääkin odotella helmikuuhun.

  Ihan off topic, mutta löysin vahingossa kindlestäni collection toiminnon ja olen ihan innoissani nyt järjestellyt sillä kirjoja :D (oli ilmeisesti päivitys ja enkä ollut omalla tabilla huomannut mutta kun miehen tabilla avasin kindlen niin satuin lukemaan ilmoituksen jossa tuosta uudesta ominaisuudesta kerrottiin..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. The Academya odotan minäkin. Välttelen teasereita, koska olen maailman huonoin odottaja. ;)

   Huomasin ostaessani Amazonista, että ehdotti liittämistä collectioniin, mutta ainakaan Firessa ei ole collectioneita, mutta vanhassa Kindlessäni oli mahdollista, samoin näymmä nyt myös tabletilla sovelluksessa. Päädyin Fireni kanssa siihen, että poistan luetut kirjat laitteelta ja poistin samalla myös melkoisesti sellaisia, joista en muista juuri mitään. Ei kovin hyvä vaihtoehto, mutta tuon kirjamäärän hallinta oli aika mahdotonta.

   Mutta kuitenkin latasin taas tänään kaksi lisää....

   Poista