maanantai 19. joulukuuta 2011

J.R.Ward: Varjeltu rakastaja

Jotenkin tämän kirjan lukeminen oli tuskaista alusta asti. Vaikka pidän sarjasta todella paljon, niin tämä kirja ei lämmittänyt mieltä niin paljon kuin aiemmat. Kirjassa pääroolissa ovat Phury ja Cormia, mutta eivät niin paljon kuin olisin toivonut. Kirja vie toisaalta eteenpäin sekä lesserien, John Matthewn, Tohrin, Rehvin ja vampyyrien koko suvun tarinoita. Se lienee tulevaisuuden kannalta olennaista, mutta tämän kirjan kannalta ongelmaista.

Phury lupautui edellisessä kirjassa jo esiurokseksi ja hänen ensimmäiseksi valitukseen valittiin Cormia. Kirjassa he rakastuvat mutkien kautta. Kuumia kohtauksia on luvassa, mutta huomattavasti vähemmän kuin mihin on totuttu. Mielenkiintoista kirjassa on lessereiden tarinan kehittyminen ja sen kietoutuminen vampyyrien tulevaisuuteen. Varmasti tulevissa kirjoissa nämä kuviot selkeytyvät ja tuovat uusia mielenkiintoisia ulottuvuuksia tarinaan.

Nämä kirjat ovat tiiliskiviä, enkä voi olla hämmästelemättä, miten joku voi keksiä, kuvitella kyseisen kaltaisen maailman ja tapahtumat. Tässäkin kirjassa on yli 600 sivua. Toisaalta kirjat ovat ihan kelpo luettavaa, kevyttä, mutta kiinnostavaa. Suomennoskin on ihan ok. Ei siis mitään vikaa, mutta jotenkin olo jäi tyhjäksi. Ehkä seuraava osa korjaa tämän.

Ihan pakko vielä mainita, että hienoa tässä kirjassa oli, kun Bella ja Cormia katselivat Muodin huipulle -sarjaa, se on myös yksi minun lempisarjojani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti