maanantai 5. joulukuuta 2011

Martina Haag: Ihana ja todella rakastettu (ja töissäkin menee myös superhyvin)

Mazettin jälkeen olen jotenkin ajautunut näiden ruotsalaisten kirjojen pariin. Tämän löysin hieman harhaanjohtavasti romantiikkahyllystä. Kirjassa ei juurikaan romantiikkaa ole, mutta hauskoja käänteitä ja hulvatonta kieltä kyllä.

Kirja kertoo Bellasta, 34 v, joka haluaisi olla näyttelijä. Bella valitaankin harhaanjohtavan cv:nsä avulla suureen teatteriproduktioon. Hän tapaa myös miehen, joka on tunnettu näyttelijä. Mies on kuitenkin tässä kirjassa sivuroolissa. Enemmän kirja käsittelee Bellaa ja hänen oman elämänsä löytämistä.

Kirja on hupaisa, se sisältää koomisia aineksia, mutta sellaisia, joita jokaiselle meistä voisi sattua, jos haluaa jotain todella paljon ja on valmis tekemään melkein mitä vain. Kirjaa lukee hymy huulillaan, mikä on tietenkin kivaa vaihtelua esim. Väristyksen kyynelten täyttämään lukukokemukseen.

Löysin kirjastosta myös jatkoa tälle kirjalle ja se onkin jo luvun alla eli siitä enemmän kenties jo tänään. Sen verran mukavaa ja vauhdikasta luettavaa nämä ovat. Voin suositella kaikille, jotka haluavat vaikka vähän hymyillä ja lukea hyväntuulista kirjallisuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti