perjantai 4. elokuuta 2023

Laura Dave: Suojele häntä

Kuinkas ollakaan tämä teos tuli luettua ihan päivässä. Ei ehkä siksi, että se olisi ollut ihan älyttömän hyvä, vaan koska kerrankin sain olla yksin kotona ja nautin hiljaisuudesta. Liian harvinaista herkkua.

Hannahin mies Owen katoaa, hän jättää Hannahille vain viestin "Suojele häntä". Hannah ymmärtää viestin tarkoittavan Owenin tytärtä Baileyta. Mitä Owenille on tapahtunut? Onko hän osana työpaikkansa talousskandaalia? Mistä kaikki johtuu? Kuka Owen oikeastaan on? Voiko toisen oikeasti tuntea läpikotaisin?

Pidin juonesta, pidin kirjasta. Kuten sanoin, se ei ollut ihan niin imukykyinen kuin ehkä voisi ajatella, mutta hyvin nopea luettava ja koukuttava kyllä. Pidin tarinasta, kirjailija pystyi pitämään juonen uskottavana ja kaikki langat käsissään loppuun asti. Kirjan naiset ovat vahvoja, jotka eivät taivu pahan alla.

Kirjan päällyslehtien mukaan kirjasta olisi tekeillä tv-sarja, joten jos haluat lukea teoksen vielä ennen sitä, suosittelen. Suosittelen muutenkin mukavaan ajanvietteeseen. Mitään suurempaa en teoksesta löytänyt, mutta viihdyin sen parissa, mikä se on myös erittäin tärkeää ja kirjojen yksi olennaisimmista tehtävistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti