torstai 28. kesäkuuta 2012

Michelle Willingham: Kreivitär onnen oikusta

Palasin jälleen tähän lempikategoriaani eli historiallisiin romanttisiin kirjoihin muutaman vähän "fiksumman" kirjan jälkeen. Ja tuo kirjoitusvirhe otsikossa, on kirjassakin, joten ehkä se kuuluu tai sitten on vain yksi ärsyttävä kirjoitusvirhe.

Mutta sitten kirjaan. Willinghamia olen lukenut aiemminkin ja hän on ihan mukava kirjoittaja. Tämäkin tarina oli ihan kiva, rentouttava. Whitmoren jaarli herää muistinsa menettäneenä. Häntä hoivaa, joka sanoo olevansa hänen vaimonsa, mutta jaarli ei muista menneensä naimisiin. Lisäksi hänet yritään tappaa. Emily on mennyt naimisiin rakastamansa miehen kanssa, joka ei muista mitään. Kestääkö rakkaus? Mukana on lisäksi salaliittoja, ilkeitä sukulaisia ja sitä romantiikkaa sillai sopivasti.

Kesähän on hyvää aikaa lukea jännäreitä tai näitä romanttisia kirjoja, tosin romanttisia kirjoja on aina hyvä aika lukea. Willinghamia on suomennettu Harlekiinin toimesta useamman kirjan verran ja on tosiaan oikein kiva kirjoittaja. Suomennoksetkin ovat oikein hyviä.

Eipä tästä tosiaan mitään suurta ajatusta saa aikaiseksi, mutta sai ainakin minut paljon paremmalle tuulelle, mitä todellakin kaipasin. Funktionaalinen kirja siis. Ei aina tarvitse kantaa maailman murheita olalla.

Suosittelut romantiikan ystäville.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti