sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Susan Mallery: Suloisia suunnitelmia

Viime viikonloppuna vedin lukuöverit ja sama homma jatkuu nyt tänäkin viikonloppuna. Jotenkin vain ei muuta huvita tehdä kuin lukea. Voisihan sen ajan huonominkin käyttää.

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, tilasin Harlekiinilta halpoja reilun euron kirjoja aimo pinon ja sitä nyt sitten yritetään alentaa ennen kuin seuraava tilaus saapuu kotiin. Se tosin käsittää jotain muuta kuin harlekiinia. Niin, ja minähän olin kirjanostokiellossa...

Tähän kirjaan nyt. Mallery ei ole minulle tuttu entuudestaan, mutta tämä oli oikein mukava tuttavuus. Tällaista nykyajan romantiikkaa ja ihmissuhteita. Avioero, toisen lapset, ei-toivottuja raskauksia, sosiaalisia ongelmia jne. Sellainen oikein elämänmakuinen on ehkä oikea sana. Mallery on kirjoittanut samanmoisia kirjoja enemmänkin, mikäli hänen verkkosivuiltaan oikein tulkitsin. Tämän jälkeen saatan tarttua hyvinkin toiseenkin hänen kirjoittamaansa kirjaan.

Kirjassa Nicole on leipomon omistaja, joka on juuri eroamassa petollisesta miehestään eikä todellakaan kaipaa uutta miestä elämäänsä. Mutta niinhän se elämä aina opettaa ja paikalle tulee Hawk, joka on high schoolin valmentaja ja aivan ihana. Molemmilla on menneisyydessään ja nykyisyydessäänkin luurankoja kaapissa ja osaksi esillä, joten rakkaus ei ole kovin suoraviivaista. Näin voisin kuvitella olevan myös oikeassa elämässä uusperheiden arjessa.

Kirja oli oikein kiva. Lukaisin sen mieheni katsoessa päivän formulakisaa, joten sellainen ahmaistava kirja suorastaan. Seuraavaksi taidan siirtyä jännityksen pariin, ehkä...

Suosittelut romantiikan lukijoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti