torstai 24. toukokuuta 2012

... ja vielä 11

Oih, sain Katinkalta vielä uudet 11 kysymystä. Jätän nyt nuo randomit keksimättä ja vastaan kysymyksiin.


1. Mitä luet tällä hetkellä?
Juuri aloitin Gena Shouwaterin Kodittomat sielut, sen lisäksi on kesken pari Sinisaloa, yksi Nousiainen ja yksi tietokirja eli ihan liikaa.

2. Koska olet viimeksi käynyt kirjastossa ja lainasitko jotain? Mitä lainasit, jos siis lainasit jotain?

Kävin eilen kirjastossa palauttamassa yhden äänikirjan, mutta lainaamassa kävin viime lauantaina, jolloin mukaan tarttui kaikki Heyerit Porin kirjaston varastosta ja pari laskentatoimen kirjaa.

3. Mikä on isoin "sakkosi", jonka olet maksanut kirjastoon? (jos siis olet joskus saanut sakkoja)

Muistelen, että olisi ollut jotain 20 euroa. Se oli ennen nettiaikaa ja tuli myöhästymissakoista.

4. Luetko muuita kuin ns. perinteisiä kirjoja? (siis e-kirjoja, äänikirjoja etc.)

Oi, luen. Luen e-kirjoja Kindlestä ja netin kautta. Äänikirjoja luen työmatkoilla, joihin menee päivässä yhteensä yli tunti.

5. Tapaatko kuljettaa kirjaa mukanasi kaikkialle? (työmatkat, matkat, kouluun etc.)

Kyllä vaan. Mulla on erikseen ns. laukkukirja eli pokkari, joka kulkee aina mukana ja on tukena ja turvana, jos aika käy pitkäksi.

6. Oletko tilannut kirjoja netistä?

Ihan liikaa. Juuri tänään hain kolme postista ja eilen taisi tulla neljä, vaikka olen ostokiellossa.

7. Montako kirjastokorttia omistat?

Nykyään pärjää aika hyvin yhdellä, mutta vanhoja on pari lisäksi eli kolme omistan.

8. Lukevatko vanhempasi? tai muut sukulaisesi?

Äiti ja isä eivät juuri lue. Äiti taitaa lukea pari kirjaa vuodessa, isä vain lehtiä. Sisko lukee, tosin emme keskustele lukemisesta kovinkaan usein. Molemmat tyttäreni lukevat melko paljon, mutta tuo meidän teinipoika ei lue kuin Aku Ankkaa ja kaksi vuotias ei vielä osaa, mutta kuuntelee varsin sujuvasti.

9. Lempi klassikkosi? (klassikon saat määritellä itse)

Mä tuon tätä kirjaa sitten joka paikkaan ja ihmisiä jo varmaan kyllästyttää, mutta oma lempi klassikkoni on E.M. Hullin Sheikki, sen olen lukenut lukemattomia kertoja.

10. Lempi tv- sarjasi(t)?

Tällä hetkellä ehdottomasti Game of Thrones ja True Blood. Klassikkona Vastatuuleen ja vanha Taisteluplaneetta Galactica.

11. Huomautellaanko sinulle usein lukemisestasi?

Kyllä vaan. Mies aina sanoo lapsille, että turha äitille on nyt mitään puhua, kun se lukee. Eikä pidä jostain kumman syystä kirjapinoistani, joita löytyy joka huoneesta.

3 kommenttia:

  1. Ostin muuten juuri eilen Anttilasta True Bloodin kolme ensimmäistä tuotantokautta kun olivat tarjouksessa (Pimeät hinnat vai mikä juttu siellä nyt onkaan..). Olen kylläkin katsellut ne tietsikalta aikoinaan mutta nyt ostin ne omaksikin :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on myös ne. Olen ensin katsonut Canalilta sitten kakkoselta ja vielä dvd:ltä, vähän sairasta, mutta ei väliä :)

    VastaaPoista
  3. Olen minäkin niitä käännellyt kaupoissa useampaan kertaan käsissä, nyt oli sellaisella hintaa että maltoin ostaa omaksi kaikki kerrallaan. Tykkään katsella näitä sarjoja maratoneina, nyt juuri menossa Gilmoren tyttöjen toinen tuotantokausi. Eikö True Bloodin viides tuotantokausi ala ihan pian, jos ei ole joalkanutkin, pitääpä tutkia.

    VastaaPoista