tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuosi pakettiin haasteiden kera

Vuosi 2013 oli lukemin kannalta itselleni hieman erilainen, sillä keväällä innostuin jälleen käsitöistä tai innostua on väärä sana, koukutuin ehkä parempi. Myös käsityöblogini heräsi henkiin. Lukeminen ja käsityöt eivät ihan onnistu samanaikaisesti, ehkä äänikirja onnistuisi, mutta sen estävät taas kovaääniset lapseni. 

Tämä mielenkiinnon hajoaminen useampaan suuntaan heijastui suoraan lukemieni kirjojen määrään. Tavoitteena oli 120 kirjaa, pääsin 101:een. Pidän sitäkin aivan hyvänä. Äänikirjoja oli kirjoista 23 ja e-kirjoja 19. E-kirjoja on kuitenkin ollut yli 20, sillä en ole jokaista blogannut, vaan seurannut Goodreadsissa.

Sitten haasteisiin, joiden kanssa ei mennyt ihan putkeen. Innokkaana osallistuin useaan haasteeseen, vaikka pyrinkin minimoimaan tietyssä määrin haasteiden määrän. En kuitenkaan oikein päässyt innostumaan yhdestäkään haasteesta, vaan lukemiseni vajosi tasolle "luen, mitä haluan". Asetin tavoitteeni alas, mutta en riittävän alas.

Ensimmäisenä Kiinteistöhaaste, johon en sitten lukenut ainuttakaan kirjaa. Noloa.

Aikamatka-haaste sentään sai minut Matruusiksi, vaikka tavoitteena oli kapteeni. Ehkä, jos kävisin kirjoja läpi tiukemmalla kammalla, saattaisin kohota perämieheksi.

1800-luvun kirjat haasteeseen sain luettua peräti yhden kirjan, joten en saanut titteliä. Taidan jäädä palvelusneidoksi loppuelämäkseni.

Seitsemän sarjista -haaste meni melkein, mutta ei ihan. Hyllyyni jäi muutama lukematon sarjis, joten 6/7 jäi tulokseksi.

Kansainkynttiläin kokoontumisajot -haasteen tavoitteen täytin, mutta en raportoinut, joten on siinä ja siinä hyväksynkö itse sen suoritetuksi.

Näin kävi tänä vuonna, pitää pohtia itselle uudet tavoitteet ensi vuodelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti