lauantai 7. joulukuuta 2013

E-kirja arvonta

Aivan ensimmäinen arvontani tässä blogissa. Vähän jänskättää... Pitänyt on pitää arvonta jo monta kertaa, sillä monta sellaista tavoitetta on saavutettu, joista arvonnan olisi voinut pykästä. 

Onnistuin saamaan blogat.fi:n kautta muutaman ilmaisen koodin Elisan e-kirjoihin. Näistä yksi oli tarkoitettu arvottavaksi blogissani ja tässähän se arvonta nyt tuleekin. Koodilla saa käsittääkseni vapaavalintaisen kirjan Elisan e-kirjavalikoimasta. 

Osallistu arvontaa kommentoimalla postausta, kerro lempi jouluruokasi, omani taitaa olla sillit ja kalat ylipäätään. Usein en jaksa muuta oikein syödäkään kuin alkuruokia. 

Arvonta suoritetaan torstaina 12.12. illalla klo. 19. Sitä ennen siis kerkiää. 

6 kommenttia:

 1. Onpas hankala kysymys. Tänä syksynä lopetin possun syömisen lähes kokonaan, joten kinkkua en välttämättä sanoisi lempiruoakseni. Lanttulaatikkokin on menettänyt viehätyksensä. Ja joulutortut tai pipari-aura kombo on enemmänkin herkku kuin ruoka. Vastataan vaikka sitten bataattilaatikko, johon tutustuin viime vuonna ensimmäisen kerran. on aika kivaa vaihtelua totuttuun valikoimaan. Joululohi on myös herkkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olkoon, olet voittaja.

   Laitatko s-postisi osoitteeseen anuikk@gmail.com

   Poista
 2. Piparit. Ne tuo joulufiiliksen.

  VastaaPoista
 3. Kysymys pisti mietityttämään. Lohi ja punakaalisalaatti ovat fantastisia, mutta vastaan kuitenkin riisipuuron, sillä se on ollut joulukuvioissa mukana lapsesta saakka. Ja riisipuuron päälle paljon kanelia, ei sokeria.

  VastaaPoista
 4. Melkein missasin tämän :/ reissussa juurikin.

  Hirveä jouluruuan stävä en ole, en mm syö laatikoita. Mutta kalkkunaa pitää olla joulupöydässä kinkun kanssa. Savustettu kalkkuna olisi vielä suurinta herkkua :)

  VastaaPoista
 5. Itse tykkään ihan perinteisistä jouluruuista, niistä mitä on lapsesta lähtien ollut joulupöydässä. Kinkku ja karjalanpiirakat <3 Tykkään myös nykyisin lanttulaatikosta, vaikka pienempänä suosikkini oli porkkanalaatikko.

  VastaaPoista