maanantai 23. joulukuuta 2013

Jessica Clare: Bedroom games

Henkeni melkein salpautui, kun eilen illalla tajusin uuden kirjan tässä Games-sarjassa ilmestyneen, enkä ollut tiennyt. Melkein 20 päivää oli kulunut ja olin ollut täysin tietämätön. Enää en ole, vaan laitoin Amazoniin hälytyksen, kun kirjailijalta tulee seuraava kirja. Toivottavasti vain bongaan sen useiden viestien joukosta.

Mitään ei onneksi ollut menetetty ja niinpä kirja lautautui sekunneissa ja tuli luettua muutamassa tunnissa. Yhä edelleen olen koukussa. Tässä kirjassa ollaan tv-sarjassa House Guests. Suomen tv:ssä ei taida tulla vastaavaa, mutta muistanen nähneeni jenkkiversiota samankaltaisesta ohjelmasta, jossa ennestään tuntemattomat ihmiset laitetaan taloon kesäksi ja heitä tiputellaan yksi kerrallaan.(ja tässä paljastin tyhmyyteni tai seuraamattomuuteni, sillä ohjelma kirjasa on tietenkin kopio Big Brotherista, tosin mielestäni vähän erilainen).

Kandis on Zumba-ohjaaja, joka on mukana ohjelmassa pelastaakseen äitinsä perikadolta. Brody on taas tuttu Playing Games -kirjassa, jossa hän petti siskonsa pelin alkumetreillä. Kuinkas ollakaan heistä muodostuu pari. Kandis ei voi luottaa Brodyyn, vaikka sydän sanoisi muuta. Brody on tietenkin komea seksikäs ja täysi flirtti.

Luvassa jälleen pelille uskolliseen tapaan kieroja naisia, salakavalia miehiä, peliä, seksiä ja tosi-tv:tä. Aivan ihanaa. En pidä tällaisista tv-ohjelmista, mutta kirjassa kaikki on erilaista. Tällä kertaa seksuaaliset kohtaukset ovat hyvin kiihkeitä, mutta hyvin kuvattuja, jos tällaista termiä voi käyttää. Sopivasti roiseja olematta punastuttavia, sopivia siis. Tarina itsessään on ihan kiva, vaikka Kandisin pelihimoinen äiti ei mielestäni kaipaa apua, vaan kunnon ravistelua. 

Ihana, ahmaistava teos. Olen hieman huolissani Kindlestäni, joka tuntuu sammuvan itsestään hieman liian usein. Harmi, jos olisin pakotettu hankkimaan uuden. Onneksi Suomeenkin saa nyt jo Kindle fire -tabletteja. Tosin hinta on puolet enemmän kuin mitä itse maksoin suoraan Jenkeistä tuotuna. Samsungin pikkutablettini Kindle-sovellus on lähes identtinen Kindle-laitteeni kanssa, joten ehkä pärjäisin silläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti